ertgrl_clk13 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 78 14 Ocak 2021 #11 yüksek grafikler valorant %70cpu %80ram %15 gpu arkada eba açık düşük grafiklerde sadece farklı gpu %4
yüksek grafikler valorant %70cpu %80ram %15 gpu arkada eba açık düşük grafiklerde sadece farklı gpu %4
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 14 Ocak 2021 #12 ertgrl_clk13 dedi: Yüksek grafikler Valorant %70CPU %80RAM %15 GPU. Arkada EBA açık. Genişletmek için tıkla... Darboğaz, hem de en kralından. İşlemci değiştir.
ertgrl_clk13 dedi: Yüksek grafikler Valorant %70CPU %80RAM %15 GPU. Arkada EBA açık. Genişletmek için tıkla... Darboğaz, hem de en kralından. İşlemci değiştir.
ertgrl_clk13 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 78 14 Ocak 2021 #13 rohatbaba123 dedi: Darboğaz, hem de en kralından. İşlemci değiştir. Genişletmek için tıkla... O zaman neden grafikleri kötüye aldığım zaman fps değerim değişmiyor
rohatbaba123 dedi: Darboğaz, hem de en kralından. İşlemci değiştir. Genişletmek için tıkla... O zaman neden grafikleri kötüye aldığım zaman fps değerim değişmiyor
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 14 Ocak 2021 #14 ertgrl_clk13 dedi: O zaman neden grafikleri kötüye aldığım zaman FPS değerim değişmiyor? Genişletmek için tıkla... Darboğaz işte.
ertgrl_clk13 dedi: O zaman neden grafikleri kötüye aldığım zaman FPS değerim değişmiyor? Genişletmek için tıkla... Darboğaz işte.
ertgrl_clk13 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 78 14 Ocak 2021 #15 Bu adam nasıl dropsuz oynuyor? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu adam nasıl dropsuz oynuyor? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 14 Ocak 2021 #16 ertgrl_clk13 dedi: Bu adam nasıl dropsuz oynuyor? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çünkü ekran kartı daha güçsüz.
ertgrl_clk13 dedi: Bu adam nasıl dropsuz oynuyor? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çünkü ekran kartı daha güçsüz.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 14 Ocak 2021 #17 ertgrl_clk13 dedi: Bu adam nasıl dropsuz oynuyor? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bileşenlerin kullanım değerleri farklı. Doğruluğu da kesin değil zaten. Düzenleme: Bileşenlerde farklıymış zaten.
ertgrl_clk13 dedi: Bu adam nasıl dropsuz oynuyor? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bileşenlerin kullanım değerleri farklı. Doğruluğu da kesin değil zaten. Düzenleme: Bileşenlerde farklıymış zaten.
ertgrl_clk13 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 78 14 Ocak 2021 #18 rohatbaba123 dedi: Çünkü ekran kartı daha güçsüz. Genişletmek için tıkla... Sırf ekran kartım daha iyi olduğu için mi drop yiyorum?
rohatbaba123 dedi: Çünkü ekran kartı daha güçsüz. Genişletmek için tıkla... Sırf ekran kartım daha iyi olduğu için mi drop yiyorum?
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 14 Ocak 2021 #19 ertgrl_clk13 dedi: Sırf ekran kartım daha iyi olduğu için mi drop yiyorum? Genişletmek için tıkla... Daha güçlü olduğu için işlemciniz besleyemiyor. Ondan muhtemelen.
ertgrl_clk13 dedi: Sırf ekran kartım daha iyi olduğu için mi drop yiyorum? Genişletmek için tıkla... Daha güçlü olduğu için işlemciniz besleyemiyor. Ondan muhtemelen.
ertgrl_clk13 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 78 14 Ocak 2021 #20 rohatbaba123 dedi: Daha güçlü olduğu için işlemciniz besleyemiyor. Ondan herhalde. Genişletmek için tıkla... Şuan işlemci alamam ama harici ekran kartını iptal edip dahili ekran kartını kullanabiliyor muyum? benim işlemci apu ya rohatbaba123 dedi: Daha güçlü olduğu için işlemciniz besleyemiyor. Ondan muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ertgrl_clk13 dedi: Şuan işlemci alamam ama harici ekran kartını iptal edip dahili ekran kartını kullanabiliyor muyum? benim işlemci apu ya Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bu adam nasıl oynuyor Son düzenleme: 15 Ocak 2021
rohatbaba123 dedi: Daha güçlü olduğu için işlemciniz besleyemiyor. Ondan herhalde. Genişletmek için tıkla... Şuan işlemci alamam ama harici ekran kartını iptal edip dahili ekran kartını kullanabiliyor muyum? benim işlemci apu ya rohatbaba123 dedi: Daha güçlü olduğu için işlemciniz besleyemiyor. Ondan muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ertgrl_clk13 dedi: Şuan işlemci alamam ama harici ekran kartını iptal edip dahili ekran kartını kullanabiliyor muyum? benim işlemci apu ya Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bu adam nasıl oynuyor