AMD A8 4500m ve 7670m laptop nasıldır?

beanliyo

Hectopat
Selamlar, bir laptop aldım arkadaşıma. Nasıl bir cihazdır bilgi almak istiyorum. Tek çekindiğim nokta işlemci. Hiçbir bilgim yok 4 çekirdekli olduğundan başka. Kullanım amacı Medium seviyede oyun açması, G6 kasalar çok fazla ısındığına dair söylentiler doğrumudur?

• AMD A8 4500m
  • 6 GB RAM
  • 1 GB 7670m

Teşşekür ederim bütçemiz kısıtlıydı 1100 TL verdim. İşlemci nasıldır? Nvidia tabanlı olmasını istedim Optimus teknolojisi Switchable göre daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben A4-4300M kullanıcısıyım ve aynı kart bende de var. İşlemci çok ısınıyor gerçekten A8 'leri bilmiyorum ama benimkinin fanı mı kötüdür artık nedendir bilmiyorum 70° civarında sürekli. Moralini bozmak için söylemedim sadece bilgin olsun

Arkadaşlar şimdi Most Wanted 2 yükledim çok kasıyor. Ekran kartını nasıl güncelleyebilirim Switchable hakkında bir bilgim yok.

70° çokmuş, stok fan mı?
Stok fan sanırım. Pek bilgim yok bu konuda. Soğutucu ile zar zor 60° 'lere düşürebiliyorum.

Arkadaşlar şimdi Most Wanted 2 yükledim çok kasıyor. Ekran kartını nasıl güncelleyebilirim Switchable hakkında bir bilgim yok.
Önce işlemcinin sürücüsünü yüklemen gerekecek (AMD Vision Engine Control Center) sonra harici kartınkini yükleyeceksin. Bu sayede değiştirilebilir grafik özelliği aktif olacak. Cihazın tam modelini vs. verirsen daha kolay yardımcı olabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…