AMD A8-5600K APU Sisteme Ekran Kartı Tavsiyesi

Eski ekran kartınız nedir acaba ?
R7 2xx. Tam hangi model olduğunu hatırlamıyorum ama 260 olabilir.
Herkese tavsiyeleri ve yardımları için teşekkür ederim. 1030 la 1050 arasında seçim yapacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

R7 2xx. Tam hangi model olduğunu hatırlamıyorum ama 260 olabilir.
Herkese tavsiyeleri ve yardımları için teşekkür ederim. 1030 la 1050 arasında seçim yapacağım.
Ek olarak, 1050 ekran kartında çift fan olması çok önemli mi? Arada fiyat farkı çok da?

Son düzenleme:
Ek olarak, 1050 ekran kartında çift fan olması çok önemli mi? Arada fiyat farkı çok da?
Model farklılığına göre çok çok azcık çekirdek hızı farkı vardır, ve tek fanlı olan GTX 1050 daha çabuk ısınır. Acaba baktığınız modellerde VRAM'leri aynımı? Çok fazla fiyat farkı var demişsiniz.

Model farklılığına göre çok çok azcık çekirdek hızı farkı vardır, ve tek fanlı olan GTX 1050 daha çabuk ısınır. Acaba baktığınız modellerde VRAM'leri aynımı? Çok fazla fiyat farkı var demişsiniz.
Asus GTX 1050 Phoenix PH-GTX1050-2G 2 GB -650 ₺ Tek Fanlı

Asus GTX 1050 DUAL-GTX1050-O2G-V2 2 GB -750₺ Çift Fanlı
Çift fanlılar 750 liradan başlıyor.

Asus GTX 1050 Phoenix PH-GTX1050-2G 2 GB -650 ₺ Tek Fanlı

Asus GTX 1050 DUAL-GTX1050-O2G-V2 2 GB -750₺ Çift Fanlı
Çift fanlılar 750 liradan başlıyor.
Fiyat farkı olmasının sebebi büyük ihtimal çift fanlı olan modelin O.C modeli olmasıdır. Aralarında 164 Çekirdek Hızı farkı var, bu ne gibi oyunlarda performans değiştirir bilmiyorum. Ama çift fanlı olanı almak bence daha mantıklı, bütçeniz el vermiyorsa tabiiki tek fanlı olanı alınız.

Son düzenleme:
Bende de bu işlemci var, RX 590 alacağım.

Bu işlemcinin kendi ekran kartı var. Şu an Rainbow Six APU ekran kartıyla 20 35 FPS'leri görüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı