AMD a8 5600k, GTX 750 Ti Sistem CS GO FPS Düşüşü

pananananas35

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Bundan 7 ay önce cahilce topladığım AMD a8 5600k işlemci, düşük seviye bir anakart, 8 GB tek modül 1800 MHz RAM, asus GTX 750ti ekran kartı ve 450w PSU sistemi toplamıştım. İlk başlarda istediğim performans olmasa da idare eder bir performans veriyordu CS GO için. Ama şu zamanlar FPS drop alıyorum çok fazla oyunu ortalama 80-90 FPS geliyor ama öyle bir kasıyor ki sanki 20-25 FPS. Eskiden de_dust2 için 5v5 rekabetçi modda 200 FPS alırken şimdi max 150 min 70 bazen 60 ve çatışmada 50'ye kadar düşüyor bunun nedeni ne olabilir ? Harici ekran kartını kullanıyorum. Sıvı soğutma sistemi alıp overclock yapmalı mıyım yoksa 700-800 liralık bir işlemci ve 200 liralık bir intel işlemci ve anakart mı almılıyım? İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci ve ekran kartının sıcaklık değerleri ne kadar oluyor? Isı probleminden kaynaklı fps drop oluyor diye düşünüyorum çünkü sistem cs go için yeterli.İntel işletim sistemine geçmeden önce fps drop sorununu çözmeye çalışın.İntel sistem istiyorsanız 200TL işlemciye verip çift çekirdekli işlemci almayın derim onun yerine İntel i3 6100 alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…