AMD A8 5600k ile Gigabyte F2a55m uyumlu mu?

CPTJackSparrow

Hectopat
Arkadaşlar kolay gelsin bende AMD A8 5600k işlemci var. Anakart olarak da Gigabyte F2a55m-DS2 var. Öncelikle sorum bu anakart Ryzen'i destekler mi? Desteklemezse eger bu anakarta en yuksek takılabilecek işlemci nedir? FX falan mi oluyor en yükseği, bu anakart icin?

Attığım linkte anakartının hangi işlemcileri desteklediğinin listesi var. Orada en yüksek işlemciler muhtemelen A10-7870K ile A10-7850K.

Attığım linkte anakartının hangi işlemcileri desteklediğinin listesi var. Orada en yüksek işlemciler muhtemelen A10-7870K ile A10-7850K.
hocam attığın linkten anlamadığım için sana ikinci defa sordum zaten anlamıyorum bu soket moket ben bi yardımcı olurmusun bende GTX 650 ti ekran kartı 8 gb ram var işlemcimde AMD A8 5600k dün pubg mobile oynarken en düşük ayarlarda olmasına rağmen işlemci aşırı ısındı kapattı kendini bu yüzden işlemci yetersiz diye düşündüm fanı felan iyi aslında stock fan ve durumu iyi aslında yükseltmek istiyorum sizden bana şunu demenizi istiyorum yani işin kısacası şu işlemci sana yeter o ekran kartı ile bu işlemcide oynarsın kasma olmadan diye işte işlemci fm2 ye takılabilecek en yüksek işlemci ne onu bilmiyorum

Dediğim gibi FM2 de tahminimce takılabilecek en yüksek işlemciler o. Ancak ısındığı için kapanması performansının yetmediği anlamı gelmez. Temizlik termal macun yenileme gibi işlemler yaptınız mı ? Stok fanı yetersiz geliyordur muhtemelen. Orta seviye bir hava soğutma alıp devam edebilirsiniz. Bu işlemci ve ekran kartı PUBG Mobile için yeterli gelir diye düşünüyorum. Isınıp kapanmasının nedeni performansının yetmediği değil.

Pc yi actigim zaman kasarak açılıyor böyle telefon kasmasi gibi dusun sanki geriden geliyormuş gibi performası arabaya devri geç verişinde yavaş yavaş hızlanır ya bu öyle işte ağır devirde çalışıyor nedeni ne olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…