Sefer18 Kilopat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 131 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2019 #11 tristessehivernale dedi: Hangi ayarları yaptığınızı sayar mısınız? Secure Boot kapalı değil mi? Genişletmek için tıkla... Yaptığım ayarlar tam olarak aklımda değil ama sanallaştırmayı kapatmıştım sanırsam. Bir kontrol edeyim.
tristessehivernale dedi: Hangi ayarları yaptığınızı sayar mısınız? Secure Boot kapalı değil mi? Genişletmek için tıkla... Yaptığım ayarlar tam olarak aklımda değil ama sanallaştırmayı kapatmıştım sanırsam. Bir kontrol edeyim.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.016 Makaleler 63 Çözümler 170 28 Aralık 2019 #12 Bir tek sanallaştırma değil. Varsa O/C (hız aşırtma/over clock) ayarlarınızı test için devre dışı bırakmanızı tavsiye ederim. Kemal Hocam konuda bunu demiş.
Bir tek sanallaştırma değil. Varsa O/C (hız aşırtma/over clock) ayarlarınızı test için devre dışı bırakmanızı tavsiye ederim. Kemal Hocam konuda bunu demiş.
Sefer18 Kilopat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 131 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2019 #13 tristessehivernale dedi: Bir tek sanallaştırma değil. Varsa O/C (hız aşırtma/over clock) ayarlarınızı test için devre dışı bırakmanızı tavsiye ederim. Kemal Hocam konuda bunu demiş. Genişletmek için tıkla... Tamamdır dediğiniz gibi yapacağım. Birde secure boot için iki seçenek var; Windows Other OS OtherOS seçtim. tristessehivernale dedi: Bir tek sanallaştırma değil. Varsa O/C (hız aşırtma/over clock) ayarlarınızı test için devre dışı bırakmanızı tavsiye ederim. Kemal Hocam konuda bunu demiş. Genişletmek için tıkla... Bütün ayarları elimden geldiğince yaptım ama halen aynı hatayı alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2019
tristessehivernale dedi: Bir tek sanallaştırma değil. Varsa O/C (hız aşırtma/over clock) ayarlarınızı test için devre dışı bırakmanızı tavsiye ederim. Kemal Hocam konuda bunu demiş. Genişletmek için tıkla... Tamamdır dediğiniz gibi yapacağım. Birde secure boot için iki seçenek var; Windows Other OS OtherOS seçtim. tristessehivernale dedi: Bir tek sanallaştırma değil. Varsa O/C (hız aşırtma/over clock) ayarlarınızı test için devre dışı bırakmanızı tavsiye ederim. Kemal Hocam konuda bunu demiş. Genişletmek için tıkla... Bütün ayarları elimden geldiğince yaptım ama halen aynı hatayı alıyorum.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.016 Makaleler 63 Çözümler 170 28 Aralık 2019 #14
Sefer18 Kilopat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 131 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2019 #15 tristessehivernale dedi: Eki Görüntüle 479132 Genişletmek için tıkla... Evet ayarlar bu şekilde. Galiba ekran kartım desteklenmiyor bildiğim kadarıyla APU zaten desteklenmiyor.
tristessehivernale dedi: Eki Görüntüle 479132 Genişletmek için tıkla... Evet ayarlar bu şekilde. Galiba ekran kartım desteklenmiyor bildiğim kadarıyla APU zaten desteklenmiyor.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.016 Makaleler 63 Çözümler 170 28 Aralık 2019 #16 Config olarak hangisini seçiyorsunuz?
Sefer18 Kilopat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 131 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2019 #17 tristessehivernale dedi: Config olarak hangisini seçiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... FX config deniyorum olmayınca zen config deniyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2019
tristessehivernale dedi: Config olarak hangisini seçiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... FX config deniyorum olmayınca zen config deniyorum.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.016 Makaleler 63 Çözümler 170 28 Aralık 2019 #18 Ben size FX veya Zen değil FM veya FM2 varsa onları deneyin demiştim.
Sefer18 Kilopat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 131 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2019 #19 tristessehivernale dedi: Ben size FX veya Zen değil FM veya FM2 varsa onları deneyin demiştim. Genişletmek için tıkla... Onlar yok zaten olsa kesinlikle denerdim.
tristessehivernale dedi: Ben size FX veya Zen değil FM veya FM2 varsa onları deneyin demiştim. Genişletmek için tıkla... Onlar yok zaten olsa kesinlikle denerdim.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.016 Makaleler 63 Çözümler 170 28 Aralık 2019 #20 Bu imajı ve sürümü dener misiniz? HighSierraV3Unofficial.dmg drive.google.com