AMD A8 5600K ve RX 570 ile 720p oyun yayını yapılır mı?

Lokslaft

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Soruyu başlığa yazdım.

Sistem özelliklerim:

AMD A8 5600K
RX 570 4 GB
8 GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
O işlemci o kartı zor besler. Üstelik 720p ve yayın yaparken imkansız...
İşlemci eski bir işlemci olduğu için diğer forum üyeleri 560 tercih edebilirsin demişlerdi. Sizce 560 işlemci ile uyumlu olur mu? Olmaz ise kendim para biriktirip işlemci,anakart,ram değiştireceğim.
O işlemcinin yayın olmadan bile RX 570'i beslemesine imkan yok. Yayın yapmak istiyorsan işlemcini yükseltmen gerek.
Anakart'ın Fm2 soket tipi olduğu için işlemci yükseltmek istemiyorum. O yüzden anakart değiştirip işlemci,ram alacağım. En sonda ekran kartını.
İşlemciniz yetersiz, İşlemciniz yeterli olsa dahi İnternet upload'ınız da çok önemlidir.
İnternet hızım 35 mbps download 3 mbps upload.

İşlemci değiştirmeden imkansız. Önerilen işlemci F/P oranıyla R5 2600'dür. Belki yakında çıkacak R5 3600'ün fiyatı da uygun olabilir. Bekleyin derim.
Ekran kartınız şu anlık iyi. 720p yayın yaparken hiçbir sorun çıkartmaz bu şekilde.

Son düzenleme:
Şuanda Rx 570 ekran kartım yok. Sadece bu işlemciye rx 570 alırsam nasıl bir performans alırım diye bir de sizlere sorayım dedim. En yakın zamanda anakart işlemci ram ekran kartı değişimi yapacağım.

Tam bütçeyi şöyle. Ona göre uygun bir öneride bulunalım. Sana tam kasa lazım işte. Muhtemelen eski PSU yeni sisteme de yetmez.
psu 500 watt. bütçe yok işlemciye göre kendi imkanlarimla biriktiricem. Tam kasa almayı bende isterim fakat o kadar biriktiremem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…