jaff34 Kilopat Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 22 7 Ağustos 2015 #1 Teknocebim - En Yakın Teknoloji teknocebim diye bir site gördüm ve bu bilgisyarı almayı düşünüyorum. Sizce bu bilgisayar iyi mi? League of Legends'i kaç FPS de açar ? @Recep Baltaş
Teknocebim - En Yakın Teknoloji teknocebim diye bir site gördüm ve bu bilgisyarı almayı düşünüyorum. Sizce bu bilgisayar iyi mi? League of Legends'i kaç FPS de açar ? @Recep Baltaş
Adion Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 2.435 Makaleler 8 Çözümler 1 Yer Lüleburgaz Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2015 #2 Onun yerine bu sistemi almanız daha iyi olacaktır.
jaff34 Kilopat Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 22 7 Ağustos 2015 #3 Teşşekürler @Adion Peki Topladığın Sistemde Leaguef of Legends,Dota gibi oyunları hangi ayarlarda kaç fps açar. Cevaplarsan Sevinirim
Teşşekürler @Adion Peki Topladığın Sistemde Leaguef of Legends,Dota gibi oyunları hangi ayarlarda kaç fps açar. Cevaplarsan Sevinirim
Adion Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 2.435 Makaleler 8 Çözümler 1 Yer Lüleburgaz Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2015 #4 Ultra ya da ona yakın ayarlarda akıcı oynarsın diye düşünüyorum. Ayrıca şu videoyu izlemeni tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ultra ya da ona yakın ayarlarda akıcı oynarsın diye düşünüyorum. Ayrıca şu videoyu izlemeni tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et