Amd A8-6600K Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

asuss

Hectopat
Selam. Kafama göre bu sistemi topladım bütçem çok kısıtlı olduğu için böyle bir şey alabilirim. Lütfen yardım edin, hepsi birbirine uyumlu mu? Bütçem monitör dahil 2.500 TL.

Sistemim oyun sistemi olacak. Bu sistemde oynamak istediğim oyunlar. Total var roma 2 ve diğer ismini yazarsam Türkçe yazım kurallarına aykırı olacak 2014 model oyunlar...

İşlemci soğutucusu.
Akasa Venom Atto Intel ve AMD Uyumlu İşlemci Soğutucusu(AK-CC4012ES01) - Bilgisayar - Hepsiburada.com

Ram sizce kasaya uyar mı?
Corsair Vengeance LP 8GB (2x4GB) 1600Mhz DDR3 Siyah Soğutuculu Ram (CML8GX3M2B1600C11) - Bilgisayar - Hepsiburada.com

Sabit Disk 1000 GB yeterli.
WD Blue 1TB 7200RPM 64MB Sata 6Gbit/s 3,5" Sabit Disk (WD10EZEX) - Bilgisayar - Hepsiburada.com

İşlemci bütçem sınırlı olduğu için amd.
Amd A8-6600K 3.9GHz Soket FM2 İşlemci - Bilgisayar - Hepsiburada.com

Ana kart çok ucuz ve 3.0 desteği var ekran kartı içine sığar mı?
Gigabyte F2A88XM-DS2 AMD A88X DDR3 2400MHz(OC) Soket FM2+ mATX Anakart - Bilgisayar - Hepsiburada.com

Güç kaynağım 500W yeterli olacaktır.
Gigabyte F2A88XM-DS2 AMD A88X DDR3 2400MHz(OC) Soket FM2+ mATX Anakart - Bilgisayar - Hepsiburada.com

Ekran kartı yeni çıkan oyunları güzel bir şekilde oynaya bilir miyim? Bütçem 750 TL, eğer daha iyisi varsa yorum atarsınız.
Sapphire Amd Radeon R9 270X VAPOR-X Boost 2GB 256Bit GDDR5 (DirectX 11.2) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (11217-00-20G) - Bilgisayar - Hepsiburada.com

Ve kasa kasaya çok para vermek istemedim 88 TL ekran karttı ana kart , işlemci soğutucusu içine sığar mı? Bütçem sınırlı.
Dark Optimus USB 3.0 ve SSD Ready 12cm Mavi LED Fan ATX Oyuncu Kasası (DKCHOPTIMUS) - Bilgisayar - Hepsiburada.com

Yorum yazarsanız teşekkürler. Eğer 2.500 TL ye monitör de dahil sağlam bir oyun bilgisayarı önerirseniz sevinirim saygılarımla...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemde Total war Rome 2 biraz zor oynanır.
Grafik ayarlarını kısınca da tadı çıkmaz.

Fiyatına göre mi oynatıyor sanıyorsun?
Ben iki ekran kartına tam 4800 lira verdim yine de düşük fps alıyorum.

Donanım birimlerinin fiyatı yükseldikçe performans yüksek olmaz. Fiyata bakarak ürün alınmaz. Özellikleri, detayları çok önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı