Vito_CORLEONE Kilopat Katılım 17 Temmuz 2017 Mesajlar 100 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2017 #1 Yeni bir PC aldım. Özellikleri şöyle; AMD A8 7600 8GB HI-LEVEL RAM(Bütçe düşük olunca kalitesiz RAM kaçınılmaz oluyor.) MSİ A68HM-E33 V2 ASUS GTX 1050 Expedition 2GB Sorun bilgisayarın 6-7 günde bir kapanması. Bildiğiniz ısıdan kapanır gibi kapanıyor ama BIOS'ta sıcaklık değeri 60 derece (oyun oynarken). Birde darboğaz oluyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2017
Yeni bir PC aldım. Özellikleri şöyle; AMD A8 7600 8GB HI-LEVEL RAM(Bütçe düşük olunca kalitesiz RAM kaçınılmaz oluyor.) MSİ A68HM-E33 V2 ASUS GTX 1050 Expedition 2GB Sorun bilgisayarın 6-7 günde bir kapanması. Bildiğiniz ısıdan kapanır gibi kapanıyor ama BIOS'ta sıcaklık değeri 60 derece (oyun oynarken). Birde darboğaz oluyor mu?
My Man! Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Mart 2015 Mesajlar 3.070 Makaleler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2017 #2 Hemen büyülü kristalimden bakıyorum dar boğaz var mı diye. Dostum MSI Afterburner indirip oyun değerlere bakmalısın dar boğaz için, bana ihtimali var gibi geliyor ama emin olmak için bakmak lazım. Kapanma sebebi dandik PSU kullanıyorsan ondandır. Sistem ucuza gelsin diye en ucuz kasayı güç kaynağıyla falan aldıysan hata etmişsindir.
Hemen büyülü kristalimden bakıyorum dar boğaz var mı diye. Dostum MSI Afterburner indirip oyun değerlere bakmalısın dar boğaz için, bana ihtimali var gibi geliyor ama emin olmak için bakmak lazım. Kapanma sebebi dandik PSU kullanıyorsan ondandır. Sistem ucuza gelsin diye en ucuz kasayı güç kaynağıyla falan aldıysan hata etmişsindir.