Amd A8 7650K Düşük Performans Sorunu

Mehmet00

Hectopat
Daha fazla  
Evet Yine Ben. Bu 3 oldu bu konu olarak açtıgım. A6 6400k kullanıyordum r7 265 ile darboğaz yapıyordu yani ben anlamıyorum siz demiştiniz darboğaz yapıyor diye. Maddi durumum olmamasına rağmen gittim a8 7650k aldım o da recep abinin videolarına güvendim. Sorun yine aynı amd a8 7650k ve Powercolor R7 265 o.c ile GTA 5 te 20-25 FPS Alıyorum. Bu Sorun Neden Kaynaklanıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Bende Apu (6800k) kullanıyorum. Aygıt yöneticisi/Görüntü Bağdaştırıcısı sekmesinden dahili olan gpu'yu devre dışı bırakıyorum. Sadece R9 390 kullanımda kalıyor.
Heralde Bende Birşeylik Var. Bahtsızmıyım neyim ?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    13,7 KB · Görüntüleme: 211
r7 265 in driverini aratıp kurun düzelir. Orada 1 dahili grafik 1 de r7 265 olması lazımdı. Her ikisininde güncel driverını kur dahili olanı devre dışı bırak.

Bilgisayarda eksik olan tüm driverları kur. Sonra orda 2 tane ekran kartı seçeneği çıkması lazım. Dahili olanı devre dışı bırak sorun çözülür kardeşim.
Ha bide kardeşim ben bu sorunu çözmek için bios u kurcalamıstım gfx sessting yeri vardı Nb pci slot video seçiliydi ben onu pci slot video yaptım bundan sıkıntı çıkar mı ?

Ha bide kardeşim ben bu sorunu çözmek için bios u kurcalamıstım gfx sessting yeri vardı Nb pci slot video seçiliydi ben onu pci slot video yaptım bundan sıkıntı çıkar mı ?
Hiçbi fikrim yok. Eğer dediklerimi yaptıktan sonra olmazsa biostan ayarları eskisine alıp denersin.

Bios ayarlarını sıfırlayın. bir seçeneği değiştirmek Çok fazla Şeyi değiştiriyor.
Ben anakart'dan olabilir diye düşünüyorum. PCH'da sorun büyük ihtimal.

Bios ayarlarını sıfırlayın. bir seçeneği değiştirmek Çok fazla Şeyi değiştiriyor.
Ben anakart'dan olabilir diye düşünüyorum. PCH'da sorun büyük ihtimal.
kardeşim bios da değiştirdiğimi geri eskisi gibi yaptım ama orda hala 1 tane gözüküyor sorun nedir ya ?

Dosya Ekleri

• cdc9f06d-779b-4d2d-9631-88609f0a6c2a.jpg
    226,5 KB · Görüntüleme: 208
  • 93d93df4-74cf-4e2e-aa0e-56e1037b7a2b.jpg
    189,9 KB · Görüntüleme: 384
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…