AMD A8 7650k için ekran kartı

hangisi


  • Oy verenlerin toplamı
    13

Emir Kaan

Hectopat
Katılım
3 Eylül 2015
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler recep abi. Monitör dahil apu bi sistem toplıcam. Monitör 23.6" aoc seçtim işlemcide a8 7650k. Buna uygun gta 5 ultra ayarlarda 30 fps vericek (diğer ayarlar ultra olması gerekmiyor sadece texture quality full olsun) bi ekran kartı önerir misiniz? 500 tlyi geçmesin en ucuz hangisiyse o olsun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Asus Gtx 750ti alın her ayarı kökleyin min. 30 fps alınacaktır ama tek texture açıp diğerleri açık olmaması olmaz diğerlerinide açın :) tabi 60+fps için ayar kısmanız gerekebilir en iyisi youtube tan video bakmanız ama bütçeniz çok az en azından bir Gtx960 almanız faydanıza ama ben illa AMD alıcam diyorsanız kesinlikle AMD R9 270x öneririm performansı Ultrada rahat rahat oynamanıza olanak sağlıyor Technopat da GTA5 Benchmarkı var bakın derim.
 
Ben 1000 lira'ya kadar güç kaynağı yettiği müddetçe Nvidia kart önermiyorum. AMD'de aynı fiyata, hatta daha ucuza aynı ve fazla performans veren kartlar var her kategori için.
 
Apu işlemcinin içinde zaten bir grafik kartı var. Ekran kartı aldığınızda o apu işlemcide bulunan grafik kartını devre dışı bırakmış olacaksınız. Paranıza yazık olur. Apu işlemciler düşük bütçesi olanlar için ekran kartı almayacak olanlar için. Amd istersen Fx 6300, İntel istersen İ3 4160 almanızı öneririm. Ekran kartı olarak GTX750 Tİ öneririm fakat son günlerde fiyatlarında artış oldu. Alabilirseniz r9 270 alamazsanız R7 265 öneririm.
 
apunun içinde zaten r7 gpu var bende r7 370 nitro takmayı düşünüyorum şu an böylece çift ekran kartıyla oynamış gibi olucak technopatta videoları var
 
apunun içinde zaten r7 gpu var bende r7 370 nitro takmayı düşünüyorum şu an böylece çift ekran kartıyla oynamış gibi olucak technopatta videoları var

R7 370 ile dual graphics yapamazsın, sadece R7 240 ve R7 250 ile dual graphics yapabilirsin. Bunu da göz önünde bulundurarak APU almaktan vazgeçip CPU'ya yönelmenizde fayda var.
 
Ben 2015 yılında böyle bir sistem toplamıştım. Ve ekran kartı takmaya karar verdim. Bazı arkadaşlarım " O ekran kartı ve işlemci darboğaz yapabilir. Overclock yaparsan sıkıntı olmaz " diyordu. Ama benim aklımda soru işaretleri kaldı. Sizcede OC yapmadan darboğaz olur mu ? Bu arada biraz geç oldu . Kusura bakmayın.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı