Amd A8-7650K R7 265 İle Darboğaz

Mehmet00

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba

Şuan bilgisayarım da A6 6400k işlemci var ve R7 265 OC ekran kartım takılı. GTA 5'te 20 FPS alıyorum. Bu işlemci ile darboğaz yaşıyorum. Sizce A8 7650k ile aynı sorunu yaşar mıyım ?

Vereceğiniz cevaplara göre 1 saat sonra gidip işlemciyi alacağım .

Teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok Sevdiğim Adminlerimden Sebebini Bilmediğim Şekilde 7 Gün Ban Yedim. Herneyse Bu Hesaptan Cevap Veriyorum.

Kardeşim 860K Aklımda Ama Yakın Çevremde Satan Yer Yok İnternete pek güvenmiyorum. 840 ise Düşük Geliyor Bilmiyorum. Cevapladığın İçin Teşekkürler.

Darboğazdan Sıkıldım 400 TL Bütçem Var Ve Anakartım FM2+ Anakart Değiştiremiyorum. Bu Yüzden A Serisi Almaya Zorunluyum. Teşekkürler

860K bulabilirsen onu alman daha iyi olacaktır çünkü işlemci olarak A8-7650K'dan daha güçlüdür. 870K'nın stoklara girmesini de bekleyebilirsin.

Kardeşim keşke sabrım olsa keşke. 1 Senedir böyle idare ediyorum. Artık Yeter Darboğaz Yapmıyacaksa Ben R7 265 ten tam performans alacaksam şuan alacağım işlemciyi

İnternette bir çok sitede mevcut 860K, çoğu da güvenilir siteler. Bence internetten 860K alıp keyfine bak. Elinde ekran kartın var A8-7650K alman saçma olur Dual Graphics de yapamazsın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı