burk19 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 689 Çözümler 3 23 Nisan 2023 #1 RAM 8 GB 1600 mhz İşlemci AMD A8 7650K Merhaba. Gördüğünüz sistemde RAM'lere OC yapmak ne kadar mantıklı olur? Performans açısından artış olur mu? APU sistem. Pek bir bilgim yok.
Merhaba. Gördüğünüz sistemde RAM'lere OC yapmak ne kadar mantıklı olur? Performans açısından artış olur mu? APU sistem. Pek bir bilgim yok.
Çözüm RedStone18 23 Nisan 2023 Hocam OC parçaları yakabilir, bilgisayar açılmayabilir. Kurtaramıyabilirsiniz o yüzden önermedim deneyim gerektiren bir iş bende yapmıyorum o yüzden.
Hocam OC parçaları yakabilir, bilgisayar açılmayabilir. Kurtaramıyabilirsiniz o yüzden önermedim deneyim gerektiren bir iş bende yapmıyorum o yüzden.
RedStone18 Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 1.089 Makaleler 1 Çözümler 7 23 Nisan 2023 #2 Pek bil bilginiz yoksa kesinlikle OC önermem. Ayrıca fazla artış beklemeyin. Artı 0 Eksi
KS KS burk19 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 689 Çözümler 3 23 Nisan 2023 #3 RedStone18 dedi: Pek bil bilginiz yoksa kesinlikle OC önermem. Ayrıca fazla artış beklemeyin. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler. Artı 0 Eksi
RedStone18 dedi: Pek bil bilginiz yoksa kesinlikle OC önermem. Ayrıca fazla artış beklemeyin. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler.
RedStone18 Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 1.089 Makaleler 1 Çözümler 7 23 Nisan 2023 #4 Hocam OC parçaları yakabilir, bilgisayar açılmayabilir. Kurtaramıyabilirsiniz o yüzden önermedim deneyim gerektiren bir iş bende yapmıyorum o yüzden. Artı 0 Eksi Çözüm
Hocam OC parçaları yakabilir, bilgisayar açılmayabilir. Kurtaramıyabilirsiniz o yüzden önermedim deneyim gerektiren bir iş bende yapmıyorum o yüzden.
KS KS burk19 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 689 Çözümler 3 23 Nisan 2023 #5 RedStone18 dedi: Hocam OC parçaları yakabilir, bilgisayar açılmayabilir. Kurtaramıyabilirsiniz o yüzden önermedim deneyim gerektiren bir iş bende yapmıyorum o yüzden. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Bende biraz baktığımda öyle denmiş. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
RedStone18 dedi: Hocam OC parçaları yakabilir, bilgisayar açılmayabilir. Kurtaramıyabilirsiniz o yüzden önermedim deneyim gerektiren bir iş bende yapmıyorum o yüzden. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Bende biraz baktığımda öyle denmiş. Teşekkür ederim.
RedStone18 Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 1.089 Makaleler 1 Çözümler 7 23 Nisan 2023 #6 burk19 dedi: Anladım hocam. Bende biraz baktığımda öyle denmiş. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bende teşekkür ederim sayende ilk çözümümü aldım. Artı 0 Eksi
burk19 dedi: Anladım hocam. Bende biraz baktığımda öyle denmiş. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bende teşekkür ederim sayende ilk çözümümü aldım.