AMD A8 7650k ve Msi R7 240 dual grafik sorunu

ataseven35

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sorunum ile ilgili forumda bulunan bütün videolari bütün yazilari izledim ve okudum. Hiç biri çare olmadı.

Öncelikle size sistemimden bahsedeyim.

• AMD A8 7650k 3.GHz işlemci (içinde dahili olarak R7 ekran kartı var)
  • Msi A68HM Gaming
  • G-skill 1866MHz 4*2=8GB RAM
  • Msi R7 240 2GB GDDR3
  • 650w
  • 120GB SSD

Sistemimi kurdum sorunsuz calışıyor ama Recep beyin "AMD A8-7650K ve R7 240 Dual Graphics Performansi " adlı makalesini okudum, videosunu izledim. Orada AMD catalys center var. Benim bilgisayarimda Radeon ayarlari ve Dual graphics seceneği çıkmıyor. BIOS ayarlarını doğru yaptığıma eminim. Sistemim sadece harici ekran karti olan Msi R7 240'i görüyor ve AMD işlemci ile birlikte gelen ekran karti devre dışı kalıyor. Sistemimi Dual graphics kullanmak için ne yapmalıyım ? Lütfen yardımcı olun bana.

Adsız.jpg

Resimde de gördüğünüz gibi birincil olarak seçilen ekran kartım harici olarak taktığımdır. Recep beyin videolarinda sistem otomatik olarak Dual graphics'i tanıyor. Tanımasa bile AMD Catalys Center'dan seçim yapılabiliyor, bende öyle bir seçenek çıkmıyor.

@Recep Baltaş

Koskoca forumdan yardim istiyorum hic kimse çıkıpta yardımcı olmuyor kac gün olmuş

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı