AMD A8 7650K ve R7 250X GTA 5 Performansı

Daha fazla  
Merhaba, hepsiburadan.com'dan R7250X alacağım ve AMD A8 7650 K ile kullanacağım. Bu sistemle GTA 5'de kaç FPS alırım? Hangi ayarlarda oynarım ve R7250X iyi bir ekran kartı mı?

Şu anda A8 7650K elinde var mı ? Eğer elinde varsa 250X'i alıp Dual Graphics'de kullanırsan 35-40FPS alırsın. Eğer işlemci ve ekran kartını aynı anda alacaksan o paraya daha iyi şeyler yapılır.

İşlemci ve Ekran Kartını birlikte alacağım. Ne önerirsiniz?

GTA 5 de Very High da oynayabilir miyim? Yeni nesil oyunları açar mı?

350W bu PC'ye yeterli olur mu?

Bu parçaları almaya karar verdim. Fakat PSU'm yeter mi? 350W Everest kullanıyorum

Everest marka hiçbirşey sitemiz kararı ile tavsiye etmiyoruz. O sistemi yazık eder. Zalman ZM400-LX al istersen. Ama gelecekte bu sistemi yükselticeksen 500W'lık Zalman gibi markalardan PSU alman gerek. Forumda ararsan bulursun PSU markaları diye.

Bütçem kısıtlı olduğu için PSU alamıyorum. Hiç ama hiç şansı yok mu?

Sistemden biraz daha kısarak almanı öneriyorum. Çünkü sistemin kalbi PSU dur. O kötü oldu mu etraftakilerini de çöpe attırır. PSU sisteme zarar verip sistemi yakabilir. Forumda başına gelen çok insan var. Buyüzden önermiyoruz. Sinerjiden veya Webdenal dan sistemi toplayın ve bütçenizi birazcık aşın. Gereksiz şeyler almayın (Mesela HDMI çevirici gereksiz çünkü performans farkı yaratmıyor. Kasa Fanı da eğer kasada varsa gerek yok.). Ozaman alabilirsiniz demektir. Şiddetle almanızı tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…