AMD A8-9600 ve GTX 1050 Düşük GPU Kullanımı

Mustafaydogdu

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
Merhabalar, 20 gün kadar önce satın almış olduğum sistemin özellikleri alttadır.

• Galax GTX 1050 2GB
  • 8 GB 2133 MHz RAM
  • Asrock A320M-DGS Anakart
  • 300 W PSU
  • 1 TB HDD
  • 128 GB SSD
  • Windows 10 PRO 64 Bit Lisanslı

GeForce Experience GTA V ve CS:GO'da yüksek ayarları optimize ediyor ancak oyuna girdiğimde 30 FPS'den fazlasını alamıyorum. Afterburner ile inceleme yaptığımda ise ekran kartı en fazla %55 gibi bir kullanım sağlıyor. Bunun nedeni PSU mudur, yazılımsal mıdır?

İyi forumlar.

Not: Zaman zaman seslerde takılma oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizde büyük ihtimal dar boğaz oluşuyor. Çözünürlüğü ve görüntü kalitesini arttırın. Bir de takılmalar güç kaynağının yetersizliğinden olabilir ( tahmini ).
selamlar, zaten tüm oyunları nvidia optimizasyonu ile oynadığım için doğal olarak en yüksek kalitede ve 1920x1080'de oynamış oluyorum. dar boğaz neyden kaynaklı peki, güç kaynağı mı, işlemci mi yoksa başka bir şey mi?

selamlar, zaten tüm oyunları nvidia optimizasyonu ile oynadığım için doğal olarak en yüksek kalitede ve 1920x1080'de oynamış oluyorum. dar boğaz neyden kaynaklı peki, güç kaynağı mı, işlemci mi yoksa başka bir şey mi?
Dar boğaz, işlemci ekran kartını besleyemezse oluşur. İşlemci kullanımı yüksek, ekran kartı kullanımı düşükse dar boğaz mevcuttur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı