AMD A8 PC Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

berkebozkurt

Hectopat
Daha fazla  
  • AMD A8 islemci
  • 16 GB RAM
  • 1 TB HARDDİSK
  • 2 GB EKRAN KARTI (128) BİT
  • 3.90 GHZ TURBO İSLEMCİ
Su ana kadar bunlari aldim baska ne önerebilirsiniz? Oyun bilgisayari topluyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazdıkların hiç açıklayıcı değil. 16 gb ram gereksiz olmuş.

2GB ekran kartı 128 bit yazmışsın da markası ne ? Bu arada düzensiz bir sistem olmuş. A8 İşlemci+16 GB Ram+128 Bit ekran kartı olmamalıydı. 16 GB ram fazla bu tarzda bir sisteme göre.

Sisteme 8 GB ram yeterlidir. İşlemci kötü. Alacağın ekran kartının modeli ve markası nedir ?

Son düzenleme:
Kimseyi kırmak istemem ama forumda belli başlı arkadaşlar,abiler var onların önerilerini dikkate alman daha sağlıklı olacaktır ayrıca en üstte sistem tavsiyeleri yazan yer var tıkla oraya mutlaka cevabını alacaksındır

Render için 16 GB iyidir. Ama renderle uğraşmayacaksanız sadece oyun içinse 16 GB gereksiz.

Öncelikle oyun bilgisayarı topladım demişsin. 16gb RAM gereksiz. Ekran kartının kaç gb veya kaç bit olduğu o kadarda öenmli değil, modeli önemli. İşlemcini daha iyi alabilirdin. Aldım demişsin ama eğer almadıysan veya geri iade hakkın varsa bütçeni söyle biz ona göre yardım edelim.

Umarım sisteminde darboğaz olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…