Exknwn Femtopat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #1 Laptop kullanıyorum. AMD A9 9420 var içinde. ekran kartını sipariş verdim ama merak ettiğim konu Valorant ve CS 2'de kaç FPS alır? Darboğaz yapıyor galiba FPS değerine ne kadar etkisi olur? Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2024
Laptop kullanıyorum. AMD A9 9420 var içinde. ekran kartını sipariş verdim ama merak ettiğim konu Valorant ve CS 2'de kaç FPS alır? Darboğaz yapıyor galiba FPS değerine ne kadar etkisi olur? Nasıl düzeltebilirim?
M Maliofficial Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.119 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #2 İşlemci vasat öyle çok bir performans alacağınızı bile düşünmuyorum ama ekran kartından biraz da olsa performans alabilirsiniz.
İşlemci vasat öyle çok bir performans alacağınızı bile düşünmuyorum ama ekran kartından biraz da olsa performans alabilirsiniz.
Exknwn Femtopat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #3 Maliofficial dedi: İşlemci vasat öyle çok bir performans alacağınızı bile düşünmuyorum ama ekran kartından biraz da olsa performans alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... %40 darboğaz yapıyormuş internetten baktım FPSi ne kadar etkiler ?
Maliofficial dedi: İşlemci vasat öyle çok bir performans alacağınızı bile düşünmuyorum ama ekran kartından biraz da olsa performans alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... %40 darboğaz yapıyormuş internetten baktım FPSi ne kadar etkiler ?
M Maliofficial Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.119 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #4 Exknwn dedi: %40 darboğaz yapıyormuş internetten baktım FPS'i ne kadar etkiler? Genişletmek için tıkla... %30 veya %40 etkilemesi söz konusu hocam.
Exknwn dedi: %40 darboğaz yapıyormuş internetten baktım FPS'i ne kadar etkiler? Genişletmek için tıkla... %30 veya %40 etkilemesi söz konusu hocam.
Exknwn Femtopat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #5 Maliofficial dedi: %30 veya %40 etkilemesi söz konusu hocam. Genişletmek için tıkla... Pardon işlemci A9-9425 3.1 GHz miş Bişey değişir mi?
Maliofficial dedi: %30 veya %40 etkilemesi söz konusu hocam. Genişletmek için tıkla... Pardon işlemci A9-9425 3.1 GHz miş Bişey değişir mi?
M Maliofficial Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.119 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #6 Exknwn dedi: Pardon işlemci A9-9425 3.1 GHz miş bir şey değişir mi? Genişletmek için tıkla... Çok bir fark edeceğini sanmıyorum hocam eğer yardımcı olabildiysem çözüm olarak işaretlemekten çekinmeyin iyi akşamlar.
Exknwn dedi: Pardon işlemci A9-9425 3.1 GHz miş bir şey değişir mi? Genişletmek için tıkla... Çok bir fark edeceğini sanmıyorum hocam eğer yardımcı olabildiysem çözüm olarak işaretlemekten çekinmeyin iyi akşamlar.
Exknwn Femtopat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #7 Maliofficial dedi: Çok bir fark edeceğini sanmıyorum hocam eğer yardımcı olabildiysem çözüm olarak işaretlemekten çekinmeyin iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Eyw reis çok yardımcı oldun Canın sağolsun
Maliofficial dedi: Çok bir fark edeceğini sanmıyorum hocam eğer yardımcı olabildiysem çözüm olarak işaretlemekten çekinmeyin iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Eyw reis çok yardımcı oldun Canın sağolsun