AMD A9 9420 ile oyun oynanır mı?

cokmerakli

Hectopat
Arkadaşlar HP marka işlemci olarak AMD A9 9420 çift çekirdekli 3,6 GHz olan, 4 GB 1866 MHz RAM, AMD Radeon R5 ekran kartı, 256 MB SSD olan bir laptop ile oyun oynanır mı? Böyle bir sistemin parasal değeri nedir?

9420 o kadar zayıf ki i3-4100U ayarında. i3-4100U, 5 nesil önceki U serisi bir i3 işlemci. Sen oradan hesabını yap. Bütçe o civarda ise:Acer Aspire A315-41G-R0EE Ryzen 3 2200 8GB 256GB SSD Linux Fiyatı

Donanım olarak maks. bu ama o civarda bir harcama yapıp sıfır makina ne alırsan al oynayamayacağın oyunlar olacak.

Kötü bir işlemci aldığıma pişmanım para verilmez. League of Legends bile akıcı oynatmıyor.

Bende var LoL'ü 60FPS oynuyorum vallahi ama çoğu oyunda kötü performans veriyor fakat ben oyun için almadım bu yüzden beni tatmin etti

İşlemci hiç de kötü değil ram'ini yükseltirsen LoL çok akıcı oynanabiliyor.

Arkadaşlar HP marka işlemci olarak AMD A9 9420 çift çekirdekli 3,6 GHz olan, 4 GB 1866 MHz RAM, AMD Radeon R5 ekran kartı, 256 MB SSD olan bir laptop ile oyun oynanır mı? Böyle bir sistemin parasal değeri nedir?
ben aldım ALMA pişman olursun bimdeki pc yi diyon sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…