YusufBerke75 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #11 adnanvo dedi: 30-40-50 imkanı yok alamaz. 10-20 fps arası maksimum alır. Ram eklemesi de fayda etmez. Genişletmek için tıkla... Low da diyoruz ama
adnanvo dedi: 30-40-50 imkanı yok alamaz. 10-20 fps arası maksimum alır. Ram eklemesi de fayda etmez. Genişletmek için tıkla... Low da diyoruz ama
DufanAbi Femtopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 45 Yer Bremen Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #12 adnanvo dedi: 30-40-50 imkanı yok alamaz. 10-20 fps arası alır maksimum alır. Ram eklemesi de fayda etmez. Genişletmek için tıkla... Gta'dan alamaz , belki daha low oyunlarda lowda , zaten tahmini konuştum .
adnanvo dedi: 30-40-50 imkanı yok alamaz. 10-20 fps arası alır maksimum alır. Ram eklemesi de fayda etmez. Genişletmek için tıkla... Gta'dan alamaz , belki daha low oyunlarda lowda , zaten tahmini konuştum .
YusufBerke75 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #13 DufanAbi dedi: Gta'dan alamaz , belki daha low oyunlarda lowda , zaten tahmini konuştum . Genişletmek için tıkla... Gta dan alamaz derken Abi sonuçta açarım dimi fivemi lowda Abi sonuçta açarım dimi fivemi lowda
DufanAbi dedi: Gta'dan alamaz , belki daha low oyunlarda lowda , zaten tahmini konuştum . Genişletmek için tıkla... Gta dan alamaz derken Abi sonuçta açarım dimi fivemi lowda Abi sonuçta açarım dimi fivemi lowda
DufanAbi Femtopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 45 Yer Bremen Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #14 Senin bütçen ne sen neden taktın bu bilgisayara
YusufBerke75 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #15 DufanAbi dedi: Senin bütçen ne sen neden taktın bu bilgisayara Genişletmek için tıkla... Abi bu bende var zaten YusufBerke75 dedi: Abi bu bende var zaten Genişletmek için tıkla... DufanAbi dedi: Senin bütçen ne sen neden taktın bu bilgisayara Genişletmek için tıkla... Ben daha bu işleri bilmezken babam almış aniden bende bu aralar öğrendim indircem o yuzden
DufanAbi dedi: Senin bütçen ne sen neden taktın bu bilgisayara Genişletmek için tıkla... Abi bu bende var zaten YusufBerke75 dedi: Abi bu bende var zaten Genişletmek için tıkla... DufanAbi dedi: Senin bütçen ne sen neden taktın bu bilgisayara Genişletmek için tıkla... Ben daha bu işleri bilmezken babam almış aniden bende bu aralar öğrendim indircem o yuzden
DufanAbi Femtopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 45 Yer Bremen Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #16 YusufBerke75 dedi: Abi bu bende var zaten Ben daha bu işleri bilmezken babam almış aniden bende bu aralar öğrendim indircem o yuzden Genişletmek için tıkla... Dostum indir dene ama beklentiyi arttırma yani.
YusufBerke75 dedi: Abi bu bende var zaten Ben daha bu işleri bilmezken babam almış aniden bende bu aralar öğrendim indircem o yuzden Genişletmek için tıkla... Dostum indir dene ama beklentiyi arttırma yani.
YusufBerke75 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #17 DufanAbi dedi: Dostum indir dene ama beklentiyi arttırma yani. Genişletmek için tıkla... Ya abi derdim acsin yeter ben ayarlarım hallederim accakmi o sikintim
DufanAbi dedi: Dostum indir dene ama beklentiyi arttırma yani. Genişletmek için tıkla... Ya abi derdim acsin yeter ben ayarlarım hallederim accakmi o sikintim
DufanAbi Femtopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 45 Yer Bremen Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #18 YusufBerke75 dedi: Ya abi derdim acsin yeter ben ayarlarım hallederim accakmi o sikintim Genişletmek için tıkla... Açar.
YusufBerke75 dedi: Ya abi derdim acsin yeter ben ayarlarım hallederim accakmi o sikintim Genişletmek için tıkla... Açar.
YusufBerke75 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #19 Saol abi bu arada yeni yılınız kutlu olsun DufanAbi dedi: Açar. Genişletmek için tıkla... Abi ama ben araştırdım ekran kartı olarak da işlemci olarak da fivem minumumu tutmuyor Arkadaşlar ben araştırdım birkaç sitede lakin benim işlemcim ve ekran kartım fivem minumumunu tutmuyo Son düzenleme: 1 Ocak 2021
Saol abi bu arada yeni yılınız kutlu olsun DufanAbi dedi: Açar. Genişletmek için tıkla... Abi ama ben araştırdım ekran kartı olarak da işlemci olarak da fivem minumumu tutmuyor Arkadaşlar ben araştırdım birkaç sitede lakin benim işlemcim ve ekran kartım fivem minumumunu tutmuyo