AMD A9 sistem Resident Evil 2 Remake performansı

leon346

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, AMD A9 işlemci, 6 GB RAM ve AMD R5 ekran kartında Resident Evil 2 remake kaç FPS verir?

Sisteminizin tam detayını vermemişsiniz fakat oynanamayacak kadar düşük FPS alacağınızı düşünüyorum.

AMD A9 serisinden bir işlemci varsa muhtemelen ekran kartı da çok zayıftır. Ki AMD Radeon R5 demişsiniz fakat ne kadar detay vermemiş olsanız da bu seriden ekran kartları çok zayıf oluyor. 6 GB RAM de yetersiz.

İşlemcinizin ve ekran kartınızın tam model kodu nedir?

Amd a9 9425 ve amd r5 m330.
Yardımcı olmayacaksınız sanırım.

AMD A9 9425 ve AMD Radeon R5 M330.

Yardımcı olmayacaksınız sanırım.
Bu videoda i5-8250U işlemci ve AMD Radeon R5 M330 ekran kartı ise Resident Evil 2 Remake testi yapılmış;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu kendim de izledim. Image Quality %70 iken ve bütün diğer grafik ayarları da en düşük seviyedeyken sistem 30-45 arası FPS vermiş. Grafikler ise gerçekten berbat seviyede ve görüntü piksel piksel durumda.

Yani o sistemle eğer Resident Evil 2 Remake'i hiç grafiklere takılmadan oynayacaksanız 30-35 FPS ile oynayabilirsiniz. Fakat grafikler bu kadar piksel piksel iken ne kadar zevk alırsınız, orasını bilemem.

Ayrıca videoda kullanılan işlemci i5-8250U. Bu işlemci sizin işlemcinize göre çok daha performanslı bir işlemci. Fakat oyun esnasında %40 civarında bir kullanım söz konusu. İşlemcinizin de darboğaz yapma ihtimali var. Fakat dediğim gibi eğer bu kadar piksel piksel grafiklere takılmayacaksanız oynayabilirsiniz.

Peki %80 & %90 kalitede 15-30 fps arası alabilirmiyim sizce ?

Peki %80 & %90 kalitede 15-30 fps arası alabilir miyim sizce?
%80 kalitede muhtemelen 25 FPS civarında alabilirsiniz diye düşünüyorum. Fakat %90 kalitede 20 FPS ve altına düşebilir.

%80 kalitede muhtemelen 25 FPS civarında alabilirsiniz diye düşünüyorum. Fakat %90 kalitede 20 FPS ve altına düşebilir.
Peki buarada bu cevabınız 2 gb olanı içinmi yoksa 512mb olanı içinmi ?

Peki bu arada bu cevabınız 2 GB olanı için mi yoksa 512 MB olanı için mi?
2 GB olan için. Zaten attığım videoda kullanılan laptop modelinde de 2 GB bellekli R5 M330 ekran kartı mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…