AMD Adrenalin 20.7.2 sürümüyle inanılmaz FPS artışı

İndirme sitesini rica edebiliri miyim.
https://www.amd.com/en/support Buradan kendi kartına göre buluyorsun normalde, siz karar verirsiniz. Bence denemeyin gece gece windows bozulacak çözmeye çalışacaksınız.
İndirme bağlantısı rica edebiliri miyim.

Ben o Driver'in içinden bile geçerim
İçindeki birkaç kodu değişip sanki ATI Radeon HD 2400 XT'e uyumluymuş gibi göstereceğim böylece kurulacak.
Yaparsanız AMD'ye bildirinde sizi yazılımcı olarak işe alsın.

Bende yarın rainbow six siege de deneyeceğim. Benchmarkta ortalama 77 fps verdi bugün. Bakalım güncelledikten sonra kaç verecek?

RX570'de de aynı etkiyi görebilir miyim ? Valla öyleyse amd'yi iyice severim. Ayrıca ilginçtir ki, AMD'nin driver konusunda 1 kez dışında hiçbir şekilde sapıttığını görmedim. Tek sorunu dönüştürücü ile ekrana bağlandığında, ekran gidip geliyordu onu da dönüştürüsüz bağlayarak çözdüm.

Bekliyorum you can do it.

denedim güncellendi fakat artık Catalyst Control Center girmiyor.
Yaptığım şey şu Catalyst Control Center'in bir Sync sistemi var

Eğer yanlış sürücüyü yüklemeye kalkarsan yükleme başarsız deyip normal sürücüye döner.

Benim yaptığım Catalyst Control Center'in o Sync sistemini tamamen iptal etmek
Ama yan etkisi ara yüzüne ulaşamıyorsun.

İndirme bağlantısı rica edebiliri miyim.

Ben o Driver'in içinden bile geçerim
İçindeki birkaç kodu değişip sanki ATI Radeon HD 2400 XT'e uyumluymuş gibi göstereceğim böylece kurulacak.
Göstersen bile yayınlanan sürücüde kartına uygun donanımsal çekirdek sürücü yapılandırması yok.
1-Yapamazsın
2-Hiçbir koşulda yapamazsın.

Hangi sürücüyü kurdunuz? Kartınızın en son sürücüsü 2013'de yayınlanmış. Kanıt var mı?

Hangi sürücüyü kurdunuz? Kartınızın en son sürücüsü 2013'de yayınlanmış. Kanıt var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşın yaptığını sandığı olay tam olarak buna benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…