E Emrah_Han Centipat Katılım 18 Eylül 2019 Mesajlar 11 15 Ocak 2020 #1 Herkese merhaba. AMD ekran kartı grafik ayarlama yeni sürüm kullanan varsa yardım edebilir mi? Resimde de göründüğü gibi oyun grafik kartını kullanıyor ana ekran kartına bir türlü geçiremedim yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2020
Herkese merhaba. AMD ekran kartı grafik ayarlama yeni sürüm kullanan varsa yardım edebilir mi? Resimde de göründüğü gibi oyun grafik kartını kullanıyor ana ekran kartına bir türlü geçiremedim yardım eder misiniz?
M mhmmtklc Centipat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 126 Çözümler 1 15 Ocak 2020 #2 hocam konu ıle alakasız ama sıstemınızde wındows guncellemelerı ıle sorun yasıyormusunuz acaba fan degerlerı ve sıcaklıklarda. Artı 0 Eksi
hocam konu ıle alakasız ama sıstemınızde wındows guncellemelerı ıle sorun yasıyormusunuz acaba fan degerlerı ve sıcaklıklarda.
KS KS E Emrah_Han Centipat Katılım 18 Eylül 2019 Mesajlar 11 15 Ocak 2020 #3 mhmmtklc dedi: hocam konu ıle alakasız ama sıstemınızde wındows guncellemelerı ıle sorun yasıyormusunuz acaba fan degerlerı ve sıcaklıklarda. Genişletmek için tıkla... Hayır her şey normal Artı 0 Eksi
mhmmtklc dedi: hocam konu ıle alakasız ama sıstemınızde wındows guncellemelerı ıle sorun yasıyormusunuz acaba fan degerlerı ve sıcaklıklarda. Genişletmek için tıkla... Hayır her şey normal
M mhmmtklc Centipat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 126 Çözümler 1 15 Ocak 2020 #4 Emrah_Han dedi: Hayır her şey normal Genişletmek için tıkla... sistemınız masaütümü ? Artı 0 Eksi
KS KS E Emrah_Han Centipat Katılım 18 Eylül 2019 Mesajlar 11 15 Ocak 2020 #5 mhmmtklc dedi: sistemınız masaütümü ? Genişletmek için tıkla... Hayır Gamebook Artı 0 Eksi
M mhmmtklc Centipat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 126 Çözümler 1 15 Ocak 2020 #6 Emrah_Han dedi: Hayır Gamebook Genişletmek için tıkla... modelı nedır acaba Artı 0 Eksi