Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.869 Makaleler 26 Çözümler 517 7 Temmuz 2023 #51 Qualty dedi: Kurarken tikleyebildiğin bir şey vardı ne olduğunu almadım. Tikledim ama neydi o? Genişletmek için tıkla... "AMD'nin anonim kullanım bilgileri toplamasına izin ver." kutucuğunu tiklemiş olabilirsiniz.
Qualty dedi: Kurarken tikleyebildiğin bir şey vardı ne olduğunu almadım. Tikledim ama neydi o? Genişletmek için tıkla... "AMD'nin anonim kullanım bilgileri toplamasına izin ver." kutucuğunu tiklemiş olabilirsiniz.
Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.163 Makaleler 1 Çözümler 5 7 Temmuz 2023 #52 EMD dedi: "AMD'nin anonim kullanım bilgileri toplamasına izin ver." kutucuğunu tiklemiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tiklemem mi gerekiyordu?
EMD dedi: "AMD'nin anonim kullanım bilgileri toplamasına izin ver." kutucuğunu tiklemiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tiklemem mi gerekiyordu?
6 611207 Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 242 7 Temmuz 2023 #53 STE1N dedi: Bende de 6700 XT var. WHQL olmayan hiçbir sürücüyü kurmuyorum. Genişletmek için tıkla... WHQL olduğun nereden görüyoruz peki.
STE1N dedi: Bende de 6700 XT var. WHQL olmayan hiçbir sürücüyü kurmuyorum. Genişletmek için tıkla... WHQL olduğun nereden görüyoruz peki.
orem.d Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 632 Çözümler 8 7 Temmuz 2023 #54 spoit dedi: WHQL olduğun nereden görüyoruz peki. Genişletmek için tıkla... Sitede sürümün yanında yazıyor.
spoit dedi: WHQL olduğun nereden görüyoruz peki. Genişletmek için tıkla... Sitede sürümün yanında yazıyor.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.869 Makaleler 26 Çözümler 517 7 Temmuz 2023 #55 Qualty dedi: Tiklemem mi gerekiyordu? Genişletmek için tıkla... Tikleyip tiklememek çok önemli değil.
Qualty dedi: Tiklemem mi gerekiyordu? Genişletmek için tıkla... Tikleyip tiklememek çok önemli değil.
6 611207 Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 242 7 Temmuz 2023 #56 arcoNNN dedi: Sitede sürümün yanında yazıyor. Genişletmek için tıkla... Reis tam anlamadım site derken acaba mobil girdiğim için mi bulamadım site girdim ama görmedim yardımcı olsan.
arcoNNN dedi: Sitede sürümün yanında yazıyor. Genişletmek için tıkla... Reis tam anlamadım site derken acaba mobil girdiğim için mi bulamadım site girdim ama görmedim yardımcı olsan.
orem.d Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 632 Çözümler 8 7 Temmuz 2023 #57 spoit dedi: Reis tam anlamadım site derken acaba mobil girdiğim için mi bulamadım site girdim ama görmedim yardımcı olsan. Genişletmek için tıkla... spoit dedi: Reis tam anlamadım site derken acaba mobil girdiğim için mi bulamadım site girdim ama görmedim yardımcı olsan. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının modelini gir indirme kısmına gel sağ tarafında gözüküyor sürümün. Son düzenleme: 7 Temmuz 2023
spoit dedi: Reis tam anlamadım site derken acaba mobil girdiğim için mi bulamadım site girdim ama görmedim yardımcı olsan. Genişletmek için tıkla... spoit dedi: Reis tam anlamadım site derken acaba mobil girdiğim için mi bulamadım site girdim ama görmedim yardımcı olsan. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının modelini gir indirme kısmına gel sağ tarafında gözüküyor sürümün.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.640 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2023 #58 Xantern dedi: 1 gün içerisinde geçiyor bende. Genişletmek için tıkla... Bende de ama çok önemli güncelleme olursa anca öyle yüklerim. Tekila dedi: @Prime777 konu dışı ama gölge önbelleği nedir acaba? Google üzerinden arattım ama bir sonuç çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Shader cache.
Xantern dedi: 1 gün içerisinde geçiyor bende. Genişletmek için tıkla... Bende de ama çok önemli güncelleme olursa anca öyle yüklerim. Tekila dedi: @Prime777 konu dışı ama gölge önbelleği nedir acaba? Google üzerinden arattım ama bir sonuç çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Shader cache.
T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.768 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 7 Temmuz 2023 #59 EMD dedi: Radeon Software daha da bir hızlanmış, sekmeler arası geçiş daha seri artık ve içerikler hemen yükleniyor. Bu arada "Ekran kartları" sekmesini "Oyun" kısmına taşımışlar, why? Genişletmek için tıkla... Cidden bayağı akıcılaşmış. Hiçbir sorun da yaşamadım. Sorun yaşayanlar bir donanımlarını taratsın bence. 22.5.2'den 23.7.1'e kadar bütün WHQL sürücüleri kurdum ama hiçbirinde sorun yaşamadım.
EMD dedi: Radeon Software daha da bir hızlanmış, sekmeler arası geçiş daha seri artık ve içerikler hemen yükleniyor. Bu arada "Ekran kartları" sekmesini "Oyun" kısmına taşımışlar, why? Genişletmek için tıkla... Cidden bayağı akıcılaşmış. Hiçbir sorun da yaşamadım. Sorun yaşayanlar bir donanımlarını taratsın bence. 22.5.2'den 23.7.1'e kadar bütün WHQL sürücüleri kurdum ama hiçbirinde sorun yaşamadım.
LynxC Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.287 Çözümler 5 7 Temmuz 2023 #60 Bu uygulama ne işe yarıyor?