AMD Adrenalin 23.8.1 yayımlandı

Arkadaşlar ben yükledim sürücüyü ve RDR2'ye girdim ve FPS düşüşü olmadı bu shader cache olayını yaşamadım bu iyi bir şey mi?

Cok iyi bir şey shader cache olayini 23.7.2'ye gectikten sonra Warframe'de falan yasamadim nasıl bir cache ise bir bakiyorum 30 MB cache yukluyor ama 1 saat boyunca devamli oynamadan cacheleri yuklemiyor cache sifirlamazsan yasamiyon ama boyle bir sorun.

Aa hocam bu yükleme olayı şey mi RDR2'ye girerken altta gri bar doldu uzunca bir şey indiriyor gibi ilk defa gördüm şaşırdım cache mi indirdi orada yani?

AA hocam bu yükleme olayı şey mi RDR2'ye girerken altta gri bar doldu uzunca bir şey indiriyor gibi ilk defa gördüm şaşırdım cache mi indirdi orada yani?

Yok onu bilmiyorum shader cache oyuna girdiginde yuklenir veya oyuna girdiginde shader cache yuklerken yukleme ekraninda bekler oyuna girmis sekilde shader cache yuklendigini anlamak icin islemci kullanimi ve oyunda ki FPS droplara bakin.

AMD şu Shader cache optimizasyonunu çözmesi gerek. Eskiden Shader ayarı vardı AMD yazılımında artık yok. Kayıt defterinden normalde ekleyebiliyorsun ama sıfır sürücü kurduğunda bu ayar kayıt defterinde de yok. Shader tarafında sıkıntılı olan oyunlar hep takılma yaşatıyor. Bazı sürücülerde Shader cache varsayılan olarak AMD optimizeli oyunlarda devreye giriyor ama AMD optimizeli olmayan oyunlar Shader yapana kadar eziyet çektiriyor veya hiç yapmıyor.

Bu shader cache olayı nedir arkadaşlar Radeon ayarlarında en altta sıfırla falan diyordu o mu?

SAM açıkken neredeyse tüm oyunlar sorun çıkarıyordu bende. RX 6600 XT ile açıp bir deneyeyim.
SAM açıkken oluşan sorun nedir?
Herkes bahsetmişte anlamadım.

SAM açıkken oluşan sorun nedir?
Herkes bahsetmişte anlamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…