AMD Adrenalin 24.7.1 güncellemesinden sonra MW3'te crash hatası

nikoTR34

Decapat
Daha fazla  
RX 6600 ekran kartım var son sürüm olan 24.7.1 sürümü yükledikten sonra MW3 te(call of dutty)bir süre sonra crash hatası veriyor ekran donuyor ve 5-10 saniye sonra oyun kapanıyor.

DDU ile güvenli modda sildim, ardından hemen hemen 12 eski driveri kurdum, ancak hiçbir faydası olmadı hala crash hatası alıyorum.
Bu hatalar kimi zaman DirectX hatası kimi zamanda başka hatalar oluyor internette izlemediğim video kalmadı, ekran kartında bir sorun yok diğer oyunlarda olmuyor ancak MW3'te belirli bir süre sonra crash yiyorum.

Power Supply 750 Corsair Gold bir sorun yok, RAM'lar G.Skill 2*8 16 GB RAM'ları değiştirdim arkadaşın makinesınden (Kingston) yine olmadı. Microsoft Visual C++ bunların hepsini yeniden yükledim eski sürümleri yükledim olmadı.
Ekran kartı güncellemesini otomatik yapmayı kapatıp bütün sürücüleri denedim yine olmadı.

İşlemci Ryzen 5 5600X silikon Gold ve hiçbir şekilde overclock yapmadım buna rağmen oyunda crash hatası devam ediyor.
Hemen hemen bütün yerli yabancı forumların önerdiklerini denedim, hiçbir işe yaramadı.

Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı, var ise çözüm nedir? Kafayı yemek üzereyim.
Saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…