Renito Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 135 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen3 3100 Rx5500 XT Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz (öğrenci) 13 Kasım 2024 #1 OBS sürücü güncel değil diye hata veriyor. Kontrol etmek istiyorum ama açamıyorum. Nasıl düzeltirim?
Demowin Picopat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #2 Amd uygulamalarını kaldır ve tekrar kur dosyaları silmene gerek yok kaldırıp kursan yeterli. Kaldırdıktan sonra Yeniden başlat aynı şekilde kurduktan sonra da.
Amd uygulamalarını kaldır ve tekrar kur dosyaları silmene gerek yok kaldırıp kursan yeterli. Kaldırdıktan sonra Yeniden başlat aynı şekilde kurduktan sonra da.
Renito Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 135 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen3 3100 Rx5500 XT Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz (öğrenci) 13 Kasım 2024 #3 Nasıl yani Denetim Masası'ndan silip tekrar mı yükleyeyim yani?
Demowin Picopat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #4 Renito dedi: Nasıl yani Denetim Masası'ndan silip tekrar mı yükleyeyim yani? Genişletmek için tıkla... Windowsun arama yerine "Uygulamayı Kaldır" yazın oradan kaldırın.
Renito dedi: Nasıl yani Denetim Masası'ndan silip tekrar mı yükleyeyim yani? Genişletmek için tıkla... Windowsun arama yerine "Uygulamayı Kaldır" yazın oradan kaldırın.