Tarçınpuffy Attopat Katılım 28 Ekim 2025 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:52 #1 Yazılım sebebiyle mi yoksa benim bir kurulum hatam yüzünden mi bilmiyorum; masaüstünde sağ tık yapınca çalışmıyor. Keşke tek sağ tık çalışmasa, uygulamayı çalıştırmak için sürekli tamir edip baştan indiriyor. Nasıl düzeltebilirim? 610M dahili GPU var. @moonlightknight sizde çalışıyor mu?
Yazılım sebebiyle mi yoksa benim bir kurulum hatam yüzünden mi bilmiyorum; masaüstünde sağ tık yapınca çalışmıyor. Keşke tek sağ tık çalışmasa, uygulamayı çalıştırmak için sürekli tamir edip baştan indiriyor. Nasıl düzeltebilirim? 610M dahili GPU var. @moonlightknight sizde çalışıyor mu?
H hazardd17 Picopat Katılım 4 Ağustos 2025 Mesajlar 302 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:56 #2 DDU ile silip baştan temiz kurulum yapar mısın?
Tarçınpuffy Attopat Katılım 28 Ekim 2025 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:57 #3 hazardd17 dedi: DDU ile silip baştan temiz kurulum yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Uygulamayı görev çubuğuna sabitledim. Ordan açınca çalışmakta. Sürüm güncel diyor aygıt yöneticisinde bi hata yok ama sadece uygulama sorunlu. Ddu gerekli mi yinede?
hazardd17 dedi: DDU ile silip baştan temiz kurulum yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Uygulamayı görev çubuğuna sabitledim. Ordan açınca çalışmakta. Sürüm güncel diyor aygıt yöneticisinde bi hata yok ama sadece uygulama sorunlu. Ddu gerekli mi yinede?