AMD Adrenalin Edition warning hatası ile ekran gidip geldi

CannB

Hectopat
Ekran kartı
XFX RX6600
PC açıkken bir anda ekran gidip geldi ve AMD Software: Adrenalin Edition yazılımı hata verdi. Ekran kartı güncel değil ondan olabilir mi? Veya kullandığım sürümün eski olması dolayısıyla desteğini kesmiş olabilirler mi? Gerçi çok eski bir sürüm değil. Normalde kaç aydır böyle kullanıyordum (güncellemeden) uzun zaman sonra birden böyle bir hata verdi ve ekran gidip geldi ekran kartım RX6600.
Uygulamaya girmeye çalıştığımda ise görseldeki hatayı alıyorum.

IMG_20241101_165924.jpg

Ekranın açılmadığı görüntünün gelmediği oldu mu? Benzer ya da kodu hatırlamıyorum aynı hatayı yaşadım. Hatta sonrasında test yaparken de kapanıyordu 6700XT benimki de. Ekran sanki ekran kartı bozulmuş ya da yokmuş gibi hiç görüntü vermiyordu. 3-4 kere kapat aç yapınca dahili ekran kartıyla açıyordu ve sanki ekran kartım yokmuş gibi davranıyordu sistem. AMD ile repair yapınca sorunu buluyordu ve yeniden kuruyordu. Böyle bir şey yaşadınız mı hiç?

Ekranın açılmadığı görüntünün gelmediği oldu mu? Benzer ya da kodu hatırlamıyorum aynı hatayı yaşadım. Hatta sonrasında test yaparken de kapanıyordu 6700XT benimki de. Ekran sanki ekran kartı bozulmuş ya da yokmuş gibi hiç görüntü vermiyordu. 3-4 kere kapat aç yapınca dahili ekran kartıyla açıyordu ve sanki ekran kartım yokmuş gibi davranıyordu sistem. AMD ile repair yapınca sorunu buluyordu ve yeniden kuruyordu. Böyle bir şey yaşadınız mı hiç?
Hayır hocam sadece bir kaç kez ekran gidip geldi ardından herhangi bir sorun olmadı.

Şu anda yaşıyorum format attim yine duzelmedi nasıl çözeceğim lütfen yardım et.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı