Exis Decapat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #1 AMD Adrenalin'e Edition'u indirmeye çalışıyorum ancak inmiyor. Yaklaşık 2 saattir falan %5'te takılı değişmiyorda ne yapacağım?
AMD Adrenalin'e Edition'u indirmeye çalışıyorum ancak inmiyor. Yaklaşık 2 saattir falan %5'te takılı değişmiyorda ne yapacağım?
Cici kuş fıstık Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.090 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #2 Exis dedi: AMD Adrenalin'e Edition'u indirmeye çalışıyorum ancak inmiyor. Yaklaşık 2 saattir falan %5'te takılı değişmiyorda ne yapacağım? Eki Görüntüle 2197071 Genişletmek için tıkla... Bir hata vs. veriyor mu?
Exis dedi: AMD Adrenalin'e Edition'u indirmeye çalışıyorum ancak inmiyor. Yaklaşık 2 saattir falan %5'te takılı değişmiyorda ne yapacağım? Eki Görüntüle 2197071 Genişletmek için tıkla... Bir hata vs. veriyor mu?
Exis Decapat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #3 Cici kuş fıstık dedi: Bir hata vs. veriyor mu? Genişletmek için tıkla... vermiyor ancak yüklenmiyorda
Cici kuş fıstık dedi: Bir hata vs. veriyor mu? Genişletmek için tıkla... vermiyor ancak yüklenmiyorda
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 16 Mayıs 2024 #4 AMD Uninstaller ya da DDU ile mevcut sürücüyü kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsiniz. Bunlardan önce bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar kurmayı deneyin ama.
AMD Uninstaller ya da DDU ile mevcut sürücüyü kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsiniz. Bunlardan önce bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar kurmayı deneyin ama.