AMD Adrenalin en iyi görüntü kalitesi için ayarlar nasıl olmalı?

karacan5

Hectopat
Bu yazılımı kurduktan sonra oyunlarda görüntü kalitesi iyice düştü. Ben oyunlar için en iyi görüntüyü almak istiyorum. Ayarlar hakkında bilgisi olan yazabilir mi?

Bu konuda yorum yapmak epey zor çünkü cihazdan cihaza ekran panelinden ekran paneline değişiklik gösteren bir durum. VA, TN, IPS, OLED panelin karakteristik farkları veya Samsung, LG gibi panel üreticilerinin teknolojileri arasında farklar var. Bazı yaygın laptop veya monitörler için Google'da standart ayarlar var lakin bunun yerine 3 çizgiden ayarlara ulaşıp elle kendi göz zevkine göre bir ayar yapman daha sağlıklı olacaktır. Ayrıca AMD Adrenalin oyun kalitesini arttırmak için standart ayarlara sahip ve FPS için görüntü kalitesinden feragat edebilir durumsal olarak. Yine bunu elle ayarlayabilirsin.

@Megadeath Sefiri denedinmde iyice FPS arttı ama görüntü kötüleşti spesifik bir ayar yok sanırım.

Şöyle bahsedeyim. Kendimde Lenovo Ideapad 3 15ALC06 sistem var Ryzen 5 5500U ve Vega 7 grafik birimi var. 8 GB RAM de eşlik ediyor. AMD Radeon Software (adrenalin Edition'dan önceki program) ile 40 FPS'lerden 160 FPS'lere çıkan oyunlar da oldu. Lakin zaten sistemin ekranı başlı başına rezalet bir de yüksek FPS için iyice kötü kaldı. Lakin biraz kurcalayıp bir test videosu ile kontrol edince doğru ayarlarda kabul edilebilir bir görüntü kalitesini elde etmeyi başardım. Bunu senin de aynı şekilde ayarları kurcalayarak yapman gerek. Çünkü her monitör aynı değil ve kendine has bir ayar noktasına sahip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…