4 466748 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 32 8 Temmuz 2023 #1 AMD Adrenalin ile ekran doygunluğunu artırınca nedense masaüstünde mor parçacıklar çıkıyor. Not: VGA HDMI Dönüştürücü kullanıyorum.
AMD Adrenalin ile ekran doygunluğunu artırınca nedense masaüstünde mor parçacıklar çıkıyor. Not: VGA HDMI Dönüştürücü kullanıyorum.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.599 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 8 Temmuz 2023 #2 466748 dedi: AMD Adrenalin ile ekran doygunluğunu artırınca nedense masaüstünde mor parçacıklar çıkıyor. Not: VGA HDMI Dönüştürücü kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Panelinizin desteklemediği bir dinamik aralık rapor ediyor olabilir ekran kartınız.
466748 dedi: AMD Adrenalin ile ekran doygunluğunu artırınca nedense masaüstünde mor parçacıklar çıkıyor. Not: VGA HDMI Dönüştürücü kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Panelinizin desteklemediği bir dinamik aralık rapor ediyor olabilir ekran kartınız.
4 466748 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 32 8 Temmuz 2023 #3 Merdt dedi: Panelinizin desteklemediği bir dinamik aralık rapor ediyor olabilir ekran kartınız. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi pek anlayamadım biraz daha detaylı anlatabilir misiniz acaba?
Merdt dedi: Panelinizin desteklemediği bir dinamik aralık rapor ediyor olabilir ekran kartınız. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi pek anlayamadım biraz daha detaylı anlatabilir misiniz acaba?
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.599 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 8 Temmuz 2023 #4 466748 dedi: Dediğinizi pek anlayamadım biraz daha detaylı anlatabilir misiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Doygunluğu artırdığınızda monitörünüzün desteklemediği bir doygunluk miktarı talep ediyor olabilir ekran kartınız.
466748 dedi: Dediğinizi pek anlayamadım biraz daha detaylı anlatabilir misiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Doygunluğu artırdığınızda monitörünüzün desteklemediği bir doygunluk miktarı talep ediyor olabilir ekran kartınız.
4 466748 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 32 8 Temmuz 2023 #5 Merdt dedi: Doygunluğu artırdığınızda monitörünüzün desteklemediği bir doygunluk miktarı talep ediyor olabilir ekran kartınız. Genişletmek için tıkla... Anladım. Zaten yeni bir monitöre geçeceğim için aldım ekran kartını. Umarım yeni bir 144Hz monitör alınca geçer.
Merdt dedi: Doygunluğu artırdığınızda monitörünüzün desteklemediği bir doygunluk miktarı talep ediyor olabilir ekran kartınız. Genişletmek için tıkla... Anladım. Zaten yeni bir monitöre geçeceğim için aldım ekran kartını. Umarım yeni bir 144Hz monitör alınca geçer.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.599 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 8 Temmuz 2023 #6 466748 dedi: Anladım. Zaten yeni bir monitöre geçeceğim için aldım ekran kartını. Umarım yeni bir 144Hz monitör alınca geçer. Genişletmek için tıkla... Monitör menülerinden renklerinizi düzenlerseniz daha sağlıklı olur. O menülerde kendi sınırlarına göre seçenekler sunarlar.
466748 dedi: Anladım. Zaten yeni bir monitöre geçeceğim için aldım ekran kartını. Umarım yeni bir 144Hz monitör alınca geçer. Genişletmek için tıkla... Monitör menülerinden renklerinizi düzenlerseniz daha sağlıklı olur. O menülerde kendi sınırlarına göre seçenekler sunarlar.