AMD Adrenalin kötü video kalitesi

Makaleler
9
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 10750H || GTX 1660 Ti 6 GB Mobile || 2x16 GB RAM || 512 GB NVMe M.2 SSD || 1080p 144 Hz IPS Panel || Windows 11-macOS Big Sur || Acer Nitro 5 AN515-55 2020 ||
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar sistemim şu şekilde:
AMD Ryzen 5 1400 3.2 GHz (3.7 GHz OC)
ASUS B350M-A Prime anakart.
8 GB 3000 MHz G.Skill RAM.
ASUS STRIX R9 380 4 GB.
Windows 10 Home.
Cooler Master KC350 600W PSU ve kasa.

Sürücüler ve Windows güncel öncelikle. Soruna gelirsek hangi Bit hızını seçersem seçeyim kötü bir kalitede video çekiyorum. Çekimi AMD adrenalin uygulaması ile yapıyorum. Örnek olarak bugün çektiğim 80 Mb/s olan bir videoyu paylaşacağım. Boyutu 6 GB. PC üzerinde izlediğimde de YouTube'a koyduğumda da görüntü piksel piksel ve net değil. Benim istediğim diğer YouTube videolarındaki gibi bir kalite. Sadece Forza Horizon 4 için istiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

80 Mb/Saniye 1080p/60 FPS AMD adrenalin ile çekildi.
Bire bir aynı olmasa da, sonuçta benim sistemim ile videodaki aynı değil, bu şekilde yüksek bir kalite istiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu tip kanallarınki gibi. Şimdiden bu 4K diyecekler için söyleyeyim 1080P çözünürlükte de oldukça kaliteli benim kaydıma göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD uygulaması ile ilgisi var mıdır sizce ? Önerebileceğiniz kalite odaklı ve performansa aşırı etkisi olmayan program var mıdır ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…