Arkadaşlar, MSI Afterburner kullanmak istemiyorum. Bu yüzden AMD programı üzerinden fan ayarı yapmak istiyorum. Direkt oyuna özel fan ayarı yaptım, Adrenalin üzerinden. Oyuna girdiğimde belirttiğim değerlerde çalışmıyor fanlar. Fotoğraflarda da göreceğiniz üzere ekran kartının derecesi 62 derece olmasına rağmen fan hızı %50'nin çok altında. Ama ben 60 dereceden itibaren fan hızının %50'de çalışmasını istiyorum. Afterburner uygulamasından bu ayarları yaptığımda fanlar istediğim değerlerde çalışıyor, ama ben AMD programını kullanmak istiyorum. Bunun bir çözümü var mıdır?
Aynı problemi bende yaşıyordum, internette baya bir araştırmama rağmen bir çözüm bulamamıştım.
Ben Asus tweak 3 kullanmaya başlamıştım. Eğer Afterburner' den memnun değilsen Asus tweak 3 kullanmayı deneyebilirsin.
Aynı problemi bende yaşıyordum, internette baya bir araştırmama rağmen bir çözüm bulamamıştım.
Ben Asus tweak 3 kullanmaya başlamıştım. Eğer Afterburner' den memnun değilsen Asus tweak 3 kullanmayı deneyebilirsin.
Memnun olup olmamakla alakası yok aslında. Bir sürü program kurmak istemiyorum. Afterburner sıkıntı çıkarmıyor ama yine de tek program kullanmak istiyorum.