AMD Adrenalin sürekli eski sürümüne dönüyor

başıbozuk

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
RTX 3050
İşlemci
R5 5600H
Herkese selam,

Bildiğiniz üzere AMD software, NVIDIA GeForce gibi bir denetim programı. Buradan sürücü güncelliyoruz vesaire.
Uzun zamandır bilgisayar her iki günde bir eski sürücüyü yüklüyor. Her defasında AMD'nin uygun versiyonunu yüklüyorum. 2 gün sonra aynı eski sürümü bulup yüklüyor(muhtemelen Windows Update). Hem adrenalin programına erişemiyorum hem sağ tıktaki uygulama değişiyor.
Bu sorunu tecrübe etmiş ya da çözümünü bilen var mı?
Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

İşlemci: R5 5600h dahili grafik.

Dosya Ekleri

• Screenshot_938.png
    8,9 KB · Görüntüleme: 50
  • resim_2022-06-21_153308630.png
    8,6 KB · Görüntüleme: 49
  • 2.PNG
    41,7 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'dan otomatik sürücü kurmayı devredışı bırakmanız lazım 3-4 tane yapılacak şey var fakat unuttum. Onları internetten araştırın ve kapatın, o zaman çözülüyor.

En etkilisi kayıt defterinden ayarlama yapmak ama dediğim gibi unuttum. Ufak bir araştırma ile bulunabilir.

Amd adrenalin amd gpu’lar için yayınlanan bir software. Siz nvidia gpu kullanıyorsunuz. Doğal olarak açılmıyor.
Laptop olduğu için.

Amd adrenalin amd gpu’lar için yayınlanan bir software. Siz nvidia gpu kullanıyorsunuz. Doğal olarak açılmıyor.
nvdia gpu oyunlarda aktif oluyor. yük binmediği zaman, mesela şu an size mesaj yazarken amd işlemcisinin dahili grafik kartını kullanıyorum. bunun da güncellenmesi gerekiyor.

teşekkürler. araştırmaya devam ediyorum. bu soruna ait konular hep cevapsız kalarak sonuçlanmış. nihai çözüme ulaşamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu iş görebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…