5 yıldır kullandığım RX 580 ekran kartımı iş için 3 monitör ile kullanıyorum. Düne kadar hiçbir şey yoktu gayet yeterliydi. Ancak dün çalışırken bir anda ekranlarım karardı, fan hızları tavan yaptı. Sistemi yeniden başlattığımda ana ekranımda görüntü vardı ve diğer monitörlerimi tanımıyordu. Ekran ayarlarından da monitörleri algılatmayı denedim, ama diğer iki monitörüm hiç bağlı değilmiş gibi algılamadı. Adrenalin son sürümünü yükledim. Bu sefer de "uyumlu donanım" bulunmadığı için kurulurken hata verdi. Bu durumu birkaç kez denedim, ama bir çözüm olmadı. En sonunda ekran kartı sürücüleri adrenalin ve ne varsa sistemden kaldırdım ve sistemi yeniden başlattım Windows 11 sanırım kendi sürücüleri ile çalıştırdı. Şu an temel kurulum halinde ve 3 monitörü sorunsuz kullanıyorum. Az önce izlediğim bir videoda, eski NVIDIA kartlarının yakın bir süre içinde kullanım.
Dışı kalacağını anlatıyorlardı. Acaba aynı şey AMD ekran kartları içinde geçerli mi diye düşünmeme sebep oldu. Bu konuda bilgisi olan var mıdır acaba?