AMD Adrenalin sürücüsü için ayar önerisi

Kyamrt

Hectopat
Merhaba,

Çoğunlukla güncel rekabetçi oyunları oynuyorum, adrenalin sürücüsüyle çok içli dışlı olan vardır, sistemi daha akıcı hale getirmek ve oyun performansını arttırmak için hangi ayarlar açılmalıdır?

Ben birçok oyunu (FarCry 5, FarCry 6 CoD MW2 gibi) performans modunda düşük ayarlarda oynadım akıcı ve yüksek FPS'lerde iyi bir deneyim aldım. İsteğe bağlı buna ek olarak geliştirilmiş sekronizasyonu da aktif edebilirsin.

Dosya Ekleri

• resim_2023-10-13_162352478.png
    228,8 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
İşten eve geçince size rekabetçi oyunlarda en iyi görüntü ve genel olarak oyunlarda en iyi performans ayarlarımı atacağım.

Cevapladigin icin teşekkür ederim. 1440p CoD Warzone en yuksek ayarlarda FSR2.1 kalite de 105-115 FPS arasi aliyorum en dusukte ise cok bir fark olmuyor Warzone zaten optimizasyon sorunlu bir oyun ve MW3(beta) da ise en yuksek ayarlarda 110-130 arasi aliyorum FSR 2.1 Ultra performansta. Warzone'da ozellikle dusukte oynamiyorum cunku cok kotu gozukuyor ekran kum kaplanmis gibi asla net olmuyor hiçbir şey. Gelistirilmis sekronizasyonu nereden actin?

Ekran alıntısı attım kontrol edebilirsin. Oyun menüsü altında ekran kartını seçerek, alt seçeneklerde görebilirsin. Bahsettiğim seçenek oyun içinde karşılaştığın kirli görüntüyü düzeltmeye yardımcı olacaktır. Eğer o seçenek olmazsa yine aynı menüde görüntü keskinleştirme seçeneği var onu da açarak deneyebilirsin

Tabi bu bahsettiğim akıcı ve yüksek FPS deneyimim 1080p çözünürlük için geçerli. 1440p ayarları için 1440p çözünürlük kullanan kullanıcıların yardımını almanda fayda olabilir diye düşünüyorum

Son düzenleme:

Eve gecince bahsettigin ayarlara goz atarim, şu an LC Waikiki de Hot Wheels bakiyorum hejajdjdj. Elimde Alienware'in 27 inclik QHD 280Hz'lik monitoru var 1080p cozunurluk cok kotu gozukuyor 27'incte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…