M MustFeeling Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 756 Çözümler 3 3 Aralık 2024 #11 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: @MustFeeling Dead Island 2 ve Stalker 2 kısayollarını ekledim. Dead Island 2 Adrenalin'den başlatılabiliyor ama Stalker 2 başlamıyor. Bu yüzden de Adrenalin fonksiyonları aktifleşmiyor. Oyundan oyuna değişiyor sanırım. Eki Görüntüle 2366152Eki Görüntüle 2366153 Genişletmek için tıkla... yanlış exeyi eklemişsin apddatada olanı ekleyeceksin. sende hangi yerdeyse baş harfini değiştir. Stalker 2 için. C:\Program Files\WindowsApps\GSCGameWorld.S.T.A.L.K.E.R.2HeartofChernobyl_1.7.539.0_x64__6fr1t1rwfarwt\Stalker2\Binaries\WinGDK Amd yazılımına eklenmez ise '' -Kısayol ''ismini silip ekle.
UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: @MustFeeling Dead Island 2 ve Stalker 2 kısayollarını ekledim. Dead Island 2 Adrenalin'den başlatılabiliyor ama Stalker 2 başlamıyor. Bu yüzden de Adrenalin fonksiyonları aktifleşmiyor. Oyundan oyuna değişiyor sanırım. Eki Görüntüle 2366152Eki Görüntüle 2366153 Genişletmek için tıkla... yanlış exeyi eklemişsin apddatada olanı ekleyeceksin. sende hangi yerdeyse baş harfini değiştir. Stalker 2 için. C:\Program Files\WindowsApps\GSCGameWorld.S.T.A.L.K.E.R.2HeartofChernobyl_1.7.539.0_x64__6fr1t1rwfarwt\Stalker2\Binaries\WinGDK Amd yazılımına eklenmez ise '' -Kısayol ''ismini silip ekle.
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.828 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 4 Aralık 2024 #12 @MustFeeling Program Files/WindowsApps klasörüne erişim sağlanmıyor. Oyunun kurulu olduğu yerden ekleyebiliyorum sadece.
@MustFeeling Program Files/WindowsApps klasörüne erişim sağlanmıyor. Oyunun kurulu olduğu yerden ekleyebiliyorum sadece.
M MustFeeling Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 756 Çözümler 3 4 Aralık 2024 #13 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: @MustFeeling Program Files/WindowsApps klasörüne erişim sağlanmıyor. Oyunun kurulu olduğu yerden ekleyebiliyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Erişim sağlanıyor Dosya gezginine gir yukarıdan görünüm de oradan gizli dosyaları göstere bas. Yetki isterse yetki ver kolay o Google'dan bak. Son düzenleme: 4 Aralık 2024
UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: @MustFeeling Program Files/WindowsApps klasörüne erişim sağlanmıyor. Oyunun kurulu olduğu yerden ekleyebiliyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Erişim sağlanıyor Dosya gezginine gir yukarıdan görünüm de oradan gizli dosyaları göstere bas. Yetki isterse yetki ver kolay o Google'dan bak.