PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 27 Eylül 2020 #1 Şöyle bir video gördüm nedir bu Pro driver kullanılmalı mı? Anti-Aliasing çalışmama ya da Görüntü bozuklukları (RX 5600 XT Görüntü Bozukluğu - Technopat Sosyal) gibi hatalarımı düzeltebilir mi?
Şöyle bir video gördüm nedir bu Pro driver kullanılmalı mı? Anti-Aliasing çalışmama ya da Görüntü bozuklukları (RX 5600 XT Görüntü Bozukluğu - Technopat Sosyal) gibi hatalarımı düzeltebilir mi?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 27 Eylül 2020 #2 Pro sürücüleri uzun süreli kullanım ve ağır yük amaçlı sürücüler. Oyun amaçlı olmadıkları için görüntü bozukluklarını pek bir faydası olacağını düşünmüyorum ama deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Pro sürücüleri uzun süreli kullanım ve ağır yük amaçlı sürücüler. Oyun amaçlı olmadıkları için görüntü bozukluklarını pek bir faydası olacağını düşünmüyorum ama deneyebilirsin.