WenLingZhou Centipat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 340 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #11 Tavasapi dedi: Herkeste var sanırım. Genişletmek için tıkla... Maalesef...
Kadirxds Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 911 Çözümler 6 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #12 WenLingZhou dedi: Maalesef... Genişletmek için tıkla... Ne gibi sorun çıkartıyor şuan size oyun oynayamıyormusunuz?
WenLingZhou dedi: Maalesef... Genişletmek için tıkla... Ne gibi sorun çıkartıyor şuan size oyun oynayamıyormusunuz?
Tavasapi Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.156 Makaleler 3 Çözümler 5 15 Kasım 2022 #13 Kadirxds dedi: Ne gibi sorun çıkartıyor şuan size oyun oynayamıyormusunuz? Genişletmek için tıkla... Oynuyoruz. Bir sıkıntı yok.
Kadirxds dedi: Ne gibi sorun çıkartıyor şuan size oyun oynayamıyormusunuz? Genişletmek için tıkla... Oynuyoruz. Bir sıkıntı yok.
WenLingZhou Centipat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 340 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #14 Kadirxds dedi: Ne gibi sorun çıkartıyor şu an size oyun oynayamıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Oyunda bir sorun yok kartsal bir sorun var sandım ondan başlık açtım sorun herkes de olduguna göre direkt sorun AMD'de
Kadirxds dedi: Ne gibi sorun çıkartıyor şu an size oyun oynayamıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Oyunda bir sorun yok kartsal bir sorun var sandım ondan başlık açtım sorun herkes de olduguna göre direkt sorun AMD'de
Kadirxds Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 911 Çözümler 6 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #15 Ben de RX6600 kullanıyorum ama adrenalin yüklemedim sadece Windows Update yaptım sorun yok bende.