AMD, AFMF için ''Fast Motion Response'' özelliğini tanıttı

Makaleler
8
Daha fazla  
FSR 4, RX 6000 ve RX 7000 serisinde DLL dosyası değiştirilerek kullanılabiliyor. FSR 4 açmayı da unutmayın.
Nasıl yapacağım bir anlat. 6700 XT var. Stabil çalışıyor mu? Görüntüyü çamur etmiyordur umarım.

Nasıl yapacağım bir anlat. 6700 XT var. Stabil çalışıyor mu? Görüntüyü çamur etmiyordur umarım.
Burada videolu anlatımı var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunun kurulu olduğu dizinde amd_fidefilityfx_dx12_.dll dosyası var. Bunun sonunu .old olarak değiştiriyoruz. Sonra indirdiğimiz dosyasının içinden fsr 4 adlı klasörü açıp içinde bulunan dll dosyasını oyunun kurulu olduğu dizine atıyoruz.

Dakika 3:18 açarsanız göstererek anlatıyor.

FSR 4 dosyası:

Burada da eskiyle yenisinin farkını gösteriyorlar:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çamur etme durumu yok.

Bu arada oyunda FSR 4 desteği yoksa optiscaler kullanarak FSR 4 de ekleyebilirsiniz. Videoda onu da gösteriyor.

Konu için teşekkürler.

@bluerr, FSR 4'ü sormak için konu açmayı düşünüyordum. Sizi etiketleyecektim ve bu mesajla karşılaştım. Çok teşekkür ediyorum bana da yardımcı oldunuz.

Konu için teşekkürler.

@bluerr, FSR 4'ü sormak için konu açmayı düşünüyordum. Sizi etiketleyecektim ve bu mesajla karşılaştım. Çok teşekkür ediyorum bana da yardımcı oldunuz.
Rica ederim, mesaja ekleme de yaptım bilginiz olsun. FSR 4 desteği bulundurmayan oyunlara optiscaler kullanarak FSR 4 ekleyebiliyorsunuz. Oyunun güncelleme almasını beklemek zorunda değilsiniz.

Oyunlara gerçek HDR eklemek isterseniz de bu reddit sayfasını takip edebilirsiniz:
https://www.reddit.com/r/HDR_Den/

Örnek bir tane de paylaştım.

Her oyun için ayrı ayrı bu şekilde yapacağız değil mi?

1 kere dosyayı indirdikten sonra her oynayacağınız oyun için bir kez bu şekilde yapmanız gerek. 2 dakikalık bir işlem olduğu için çok sorun olacağını düşünmüyorum. Hardware Unboxed dan Tim'e göre FSR 4, eski ve yeni nesil (RX 9000) ekran kartları arasında görüntü bakımından çok yakın olduklarını söylüyor. Buna değecektir.

afmf fast motion response sanırım rx 6000 serisi için çalışmıyor doğrumu anladım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…