B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 7 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar BIOS güncellemesi yapmak için bunu indirmem gerek. Ekran kartı sürücüsünü önceden kurmuştum. Peki bunu nasıl kuracağım. Yardım edebilir misiniz?
Arkadaşlar BIOS güncellemesi yapmak için bunu indirmem gerek. Ekran kartı sürücüsünü önceden kurmuştum. Peki bunu nasıl kuracağım. Yardım edebilir misiniz?
graveofevil Centipat Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 52 Makaleler 2 7 Nisan 2020 #2 Çok önermiyorum ama makine eski bir makine ise eğer ve sürücülerini bulamıyorsan, driver booster ile taratıp sürücülerini kurabilirsin.
Çok önermiyorum ama makine eski bir makine ise eğer ve sürücülerini bulamıyorsan, driver booster ile taratıp sürücülerini kurabilirsin.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 7 Nisan 2020 #3 graveofevil dedi: Çok önermiyorum ama makine eski bir makine ise eğer ve sürücülerini bulamıyorsan, driver booster ile taratıp sürücülerini kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bana kalsa kurmam ancak BIOS kurmak için istiyor. graveofevil dedi: Çok önermiyorum ama makine eski bir makine ise eğer ve sürücülerini bulamıyorsan, driver booster ile taratıp sürücülerini kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... AMD'nin sitesinden chipset driver kurdum. Ekran kartı driver ı da var. Şu an BIOS güncelleme yapabilir miyim? Lütfen cevap verin. Son düzenleme: 7 Nisan 2020
graveofevil dedi: Çok önermiyorum ama makine eski bir makine ise eğer ve sürücülerini bulamıyorsan, driver booster ile taratıp sürücülerini kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bana kalsa kurmam ancak BIOS kurmak için istiyor. graveofevil dedi: Çok önermiyorum ama makine eski bir makine ise eğer ve sürücülerini bulamıyorsan, driver booster ile taratıp sürücülerini kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... AMD'nin sitesinden chipset driver kurdum. Ekran kartı driver ı da var. Şu an BIOS güncelleme yapabilir miyim? Lütfen cevap verin.
L LXCLood Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #4 sorunu çözebildin mi