Amd Am3+ anakartlarında Pcı-e3 olmaması problem olur mu ?

kashima

Megapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Software Developer
Öncelikle herkese selamlar.
Ben yeni bir amd sistem toplamayı düşünüyorum, oyun amaçlı olacak.

İşlemci :
AMD FX-8320 AM3+ 16MB 3.5GHz Sekiz Çekirdekli Çarpan Kilitsiz İşlemci - İşlemci - Bilgisayar Bileşenleri
Anakart : MSI 970 GAMING Soket AM3+ DDR3 SATA3 USB3 ATX Anakart - Anakart - Bilgisayar Bileşenleri
Ekran Kartı : SAPPHIRE R9 290X 4G 512Bit GDDR5 PCI-E DUAL DVI-D / HDMI / DP TRI-X OC VERSION (UEFI) Ekran Kartı (11226-16-20G) - Ekran Kartı - Bilgisayar Bileşenleri

Sistemimi toplarken bu 3 parçayı almak istiyorum ama şöyle bir problem var. Amd Fm2+ harici anakartlarında Pcı-e 3 soketi bulunmuyor. Yani AM3+ da bu yok. Bazı arkadaşlarım sırf bu yüzden amd toplamamam gerektiğini söylüyor. Sizce bu sistemi bu şekilde toplasam bir problem yaşar mıyım? Yani pci-2 olması sistemde baya bi fark yaratır mı? Sırf bu yüzden daha düşük seviye bi ekran kartı mı almalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
PCI-E 2 veya 3 'e taktığında profesyonel bir bilgisayarcı değilsen aradaki güç farkını anlamayacaksındır. Düşük bir kart almana gerek yok hepsini destekler kartın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı