14 Aralık 2016 Mesaj: 2 Yeni işlemciler eskisinde olduğu gibi pinler işlemcide ve 1331 pin mevcut. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2016 Genişletmek için tıkla...
Yahya Arslan Kilopat Katılım 12 Haziran 2015 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2016 #2 Sıvı soğutma kullanıyorum inşallah am4 geçtiğim de aynı soğutmayı kullana bilirim.
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.235 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 14 Aralık 2016 #3 Yahya Arslan dedi: Sıvı soğutma kullanıyorum inşallah am4 geçtiğim de aynı soğutmayı kullana bilirim. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal kullanamayacaksınız çünkü soket yapısı değişti. Yinede resmi açıklamayı bekleyin.
Yahya Arslan dedi: Sıvı soğutma kullanıyorum inşallah am4 geçtiğim de aynı soğutmayı kullana bilirim. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal kullanamayacaksınız çünkü soket yapısı değişti. Yinede resmi açıklamayı bekleyin.