Ryzen 5 eski bir nesil olduğundan kendim de kullanıyorum şu an eskidi diyebiliriz bu yüzden size tavsiyem ASUS marka ve mümkünse Intel i7 sonrası nesil kullanmanız.
Ha öyle mi olmuş?Ryzen 5 eski bir nesil olduğundan kendim de kullanıyorum şu an eskidi diyebiliriz. Bu yüzden size tavsiyem ASUS marka ve mümkünse Intel i7 sonrası nesil kullanmanız.
Asus Prime B450M-K II AMD B450 4400 MHz (OC) Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Asus Prime B450M-K II AMD B450 4400 MHz (OC) Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Asus Prime B450M-K II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B450M-K II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B450M-K II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Gigabyte B450M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.612,82 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
GAsus PRIME B450M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus PRIME B450M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus PRIME B450M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
GİGABYTE mi ASUS mu kararsızım. Gigabyte daha iyi gibi geliyor.Asus Prime B450M-K II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B450M-K II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B450M-K II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Gigabyte B450M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.612,82 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ha öyle mi olmuş?
G
Gigabyte mi ASUS mu kararsızım. Gigabyte daha iyi gibi geliyor.
Boşverin hocam Ryzen 5 eskidi i7 güncel.Ha öyle mi olmuş?
G
GİGABYTE mi ASUS mu kararsızım. Gigabyte daha iyi gibi geliyor.
3 yıldır B450M S2H kullanıyorum ne gibi kötü? UEFI olmayan ekran kartı olayından bahsediyorsanız evet hala çözemediler.ASUS alın. Gigabyte anakart yazılımı konusunda kötü.