AMD anakarta Nvidia MSI GTX 970 Ekran kartı

wishnem35

Hectopat
Yer
İZMİR
Daha fazla  
20140108_002409.jpg

Merhaba.
Öncelikle ilginiz için şimdiden teşekkürler.
Sistemim aşağıdaki gibidir:
  • FX 8350
  • COOLER MASTER CSX Limited Edition Spartan CX 750 watt cooler master cx power supply
  • Asus Sabertooth 990 FX R2.0
  • 2*4 8 GB 1866 MHz DDR3 RAM
  • HD 4700 series 512 mb 128 bit DDR5 ekran kartı
  • 128 GB Corsair SSD
Şu anda bu sistemi kulanmaktayım. Bu sistemi 10 ay önce kurdum ve param yetmediği için ekran kartı alamamıştım.
Şimdi anakartım pcı 2.0 destekliyor ve amd anakart. Almak istediğim ekran kartı nvıdıa msı gtx970 gamıng pcı 3.0 ve nvıdıa.
Demek ıstedıgım, ben bu ekran kartını alırsam sistemime uyar mı ve teknopat ın msıgtx970 gamıng ıcın hazırladığı vıdeo dakı gıbı oyunlarda fsb alabilir miyim ? Birde ben kasamı 4k tv de kullanacağım genellikle.
Sizden ricam bana ne önerirsiniz ? Eger başka ekran kartıyla daha ıyı goruntu ve fsb alabilirsem onuda önerebilirsiniz.
Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• page.jpg
    page.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 361
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani anakartın amd ekran kartının nvıdıa olması herhangı bır performans dusuklugu yasatmaz dimi?

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD anakartları eski teknolojiye sahip ama bu demek değildir ki belirttiğiniz ekran kartı uymasın. Rahat olun hiçbir performans düşüklüğü yaşanmaz. Bende AMD tabanlı sistem topluyorum aynı soruyu bende sormuştum ama sıkıntı çıkmayacaktır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı