AMD antilag açmak CS:2'de banlatır mı?

Darwin19

Hectopat
Daha fazla  
AMD driver sürümüm 23.9.3 bildiğim kadarıyla antilag çok uzun süredir var ama yeni güncellemeyle antilag+ eklenmiş ama bende yok eski sürüm olduğu için. CS: 2 için değerli bir hesabım var normal antilag açık oynuyordum.

1697298868995.png

Ayrıca bir şey daha soracağım ben CS:2'ye girince AMD uygulamasında tüm oyunlar gözüküyor ama CS: 2 gözükmüyor sizde de öyle mi ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD driver sürümüm 23.9.3 bildiğim kadarıyla antilag çok uzun süredir var ama yeni güncellemeyle antilag+ eklenmiş ama bende yok eski sürüm olduğu için. CS: 2 için değerli bir hesabım var normal antilag açık oynuyordum.

Eki Görüntüle 1977099

Ayrıca bir şey daha soracağım ben CS: 2'ye girince AMD uygulamasında tüm oyunlar gözüküyor ama CS: 2 gözükmüyor sizde de öyle mi ne yapabilirim?

Bence ne olur ne olmaz kapat. Bu arada 23.9.3 cidden sorunlu sürüm CS2 dahil tarayıcılarda video falan açınca takılmalar yapıyordu mahvetti beni.23.9.1 daha stabil çalışıyor.

Bence ne olur ne olmaz kapat. Bu arada 23.9.3 cidden sorunlu sürüm CS2 dahil tarayıcılarda video falan açınca takılmalar yapıyordu mahvetti beni.23.9.1 daha stabil çalışıyor.

Evet aynılarını yaşıyorum aynı kart kuzenimde de var vatandan almıştı oraya götürdü 23.7 sürümüne düşürmüşler çok sıkıntılı şimdiki sürüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı