AMD APU Dual Graphics Ayarları

Erdost alp

Hectopat
Öncelikle herkese iyi günler. Anakartım Asus A88XM-A ve ayrıyetten ekran kartım MSI R7 250. internetten araştırarak Dual Grafik ayarları yaptım. İlk yaptığımda o gün içerisinde bılgısayarım performansta artış gösterdi. Ama ne yazık ki ertesi gün bilgisayarımı açmaya çalıştığımda ekrana görüntü gelmedi. Sonra BIOS'ta eski ayarlarına döndüm ancak öyle çalıştı. Acaba dual grafik yapmaya çalışırken bi yerde hata mı yapıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, Dual Graphics yaparak hata yapıyorsunuz.
Peki ne yapmamı önerirsiniz. Araştırmalarımda işlemcimi ve anakartımin dual grafik ayarlarına uygun gözüküyordu. Daha iyi performans alabilmem için ne önerebilirsiniz? Çünkü harici ekran kartı takmadan önce ile şimdi arasında çok bir fark yok. Teşekkürler.

Daha iyi bir harici ekran kartı takın. Dual Graphics sadece zaman kaybıdır ve her oyunda performans artışı sağlamaz.
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için. Biraz daha bekleyip dediğiniz gibi yapmalıyım o zaman. Hayırlı günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…