AMD APU işlemci önerisi

Bütçe
0-2500 TL
1 yıl sonra ekran kartı alacaksanız bence en az 600W 80+ bir PSU alın.
Hocam bunu idarelik kullanacağım, hazır olarak tam sistem alacağım birikimden sonra ve bunu kardeşime bırakacağım.

Hocam 4000 serisi alacağına biraz sabredip üzerine koyup 5000 serisi alın sonrasında pişman olacaksınız yoksa.

Hocam 4000 serisi alacağına biraz sabredip üzerine koyup 5000 serisi alın sonrasında pişman olacaksınız yoksa.
Öğrenciyim hocam uzaklarda, o yüzden ya aç kalıcam yada buna razı olucam en net şekilde.

600 TL düşürüp işlemcinin yanına SSD kattım ve şu an kasa eksik hocam.

Uzay sistem yapın. APU sistemler fazla tozlanmazlar, ekran kartı olmadığından tek fanla fazla toz çekeceğini düşünmüyorum.

Uzay sistem yapın. APU sistemler fazla tozlanmazlar, ekran kartı olmadığından tek fanla fazla toz çekeceğini düşünmüyorum.
Evet hocam sanırım öyle yapıcam, bu kadar bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

Hocam bakıcam evde boşta bir ssd olması lazım bulursam vereyim ssd yi sende 5000 serisinden aşağı alma.
Estağfurullah hocam düşünmeniz yeter sağlık olsun, ileride nasip olur.

Hocam bakacağım evde boşta bir SSD olması lazım bulursam vereyim SSD'yi sende 5000 serisinden aşağı alma.

Sizi dinledim 5600G'den şaşmadım hocam hadi hayırlı olsun kargoda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…