sfxlopez Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 656 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #51 xtrhal dedi: 1 yıl sonra ekran kartı alacaksanız bence en az 600W 80+ bir PSU alın. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu idarelik kullanacağım, hazır olarak tam sistem alacağım birikimden sonra ve bunu kardeşime bırakacağım.
xtrhal dedi: 1 yıl sonra ekran kartı alacaksanız bence en az 600W 80+ bir PSU alın. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu idarelik kullanacağım, hazır olarak tam sistem alacağım birikimden sonra ve bunu kardeşime bırakacağım.
draftleet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.465 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #52 Hocam 4000 serisi alacağına biraz sabredip üzerine koyup 5000 serisi alın sonrasında pişman olacaksınız yoksa.
Hocam 4000 serisi alacağına biraz sabredip üzerine koyup 5000 serisi alın sonrasında pişman olacaksınız yoksa.
sfxlopez Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 656 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #53 draftleet dedi: Hocam 4000 serisi alacağına biraz sabredip üzerine koyup 5000 serisi alın sonrasında pişman olacaksınız yoksa. Genişletmek için tıkla... Öğrenciyim hocam uzaklarda, o yüzden ya aç kalıcam yada buna razı olucam en net şekilde.
draftleet dedi: Hocam 4000 serisi alacağına biraz sabredip üzerine koyup 5000 serisi alın sonrasında pişman olacaksınız yoksa. Genişletmek için tıkla... Öğrenciyim hocam uzaklarda, o yüzden ya aç kalıcam yada buna razı olucam en net şekilde.
draftleet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.465 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #54 Arada oluşan fiyat farkı ne kadar hocam ?
sfxlopez Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 656 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #55 draftleet dedi: Arada oluşan fiyat farkı ne kadar hocam? Genişletmek için tıkla... 600 TL düşürüp işlemcinin yanına SSD kattım ve şu an kasa eksik hocam.
draftleet dedi: Arada oluşan fiyat farkı ne kadar hocam? Genişletmek için tıkla... 600 TL düşürüp işlemcinin yanına SSD kattım ve şu an kasa eksik hocam.
xtrhal Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 613 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #56 sfxlopez dedi: 600 TL düşürüp işlemcinin yanına SSD kattım ve şu an kasa eksik hocam. Genişletmek için tıkla... Uzay sistem yapın. APU sistemler fazla tozlanmazlar, ekran kartı olmadığından tek fanla fazla toz çekeceğini düşünmüyorum.
sfxlopez dedi: 600 TL düşürüp işlemcinin yanına SSD kattım ve şu an kasa eksik hocam. Genişletmek için tıkla... Uzay sistem yapın. APU sistemler fazla tozlanmazlar, ekran kartı olmadığından tek fanla fazla toz çekeceğini düşünmüyorum.
sfxlopez Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 656 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #57 xtrhal dedi: Uzay sistem yapın. APU sistemler fazla tozlanmazlar, ekran kartı olmadığından tek fanla fazla toz çekeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet hocam sanırım öyle yapıcam, bu kadar bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
xtrhal dedi: Uzay sistem yapın. APU sistemler fazla tozlanmazlar, ekran kartı olmadığından tek fanla fazla toz çekeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet hocam sanırım öyle yapıcam, bu kadar bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
draftleet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.465 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #58 Hocam bakıcam evde boşta bir ssd olması lazım bulursam vereyim ssd yi sende 5000 serisinden aşağı alma.
Hocam bakıcam evde boşta bir ssd olması lazım bulursam vereyim ssd yi sende 5000 serisinden aşağı alma.
sfxlopez Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 656 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #59 draftleet dedi: Hocam bakıcam evde boşta bir ssd olması lazım bulursam vereyim ssd yi sende 5000 serisinden aşağı alma. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam düşünmeniz yeter sağlık olsun, ileride nasip olur. xtrhal dedi: Uzay sistem yapın. APU sistemler fazla tozlanmazlar, ekran kartı olmadığından tek fanla fazla toz çekeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... draftleet dedi: Hocam bakacağım evde boşta bir SSD olması lazım bulursam vereyim SSD'yi sende 5000 serisinden aşağı alma. Genişletmek için tıkla... Sizi dinledim 5600G'den şaşmadım hocam hadi hayırlı olsun kargoda Son düzenleme: 7 Nisan 2023
draftleet dedi: Hocam bakıcam evde boşta bir ssd olması lazım bulursam vereyim ssd yi sende 5000 serisinden aşağı alma. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam düşünmeniz yeter sağlık olsun, ileride nasip olur. xtrhal dedi: Uzay sistem yapın. APU sistemler fazla tozlanmazlar, ekran kartı olmadığından tek fanla fazla toz çekeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... draftleet dedi: Hocam bakacağım evde boşta bir SSD olması lazım bulursam vereyim SSD'yi sende 5000 serisinden aşağı alma. Genişletmek için tıkla... Sizi dinledim 5600G'den şaşmadım hocam hadi hayırlı olsun kargoda
xtrhal Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 613 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #60 sfxlopez dedi: Estağfurullah hocam düşünmeniz yeter sağlık olsun, ileride nasip olur. Sizi dinledim 5600G'den şaşmadım hocam hadi hayırlı olsun kargoda Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam adınıza sevindim
sfxlopez dedi: Estağfurullah hocam düşünmeniz yeter sağlık olsun, ileride nasip olur. Sizi dinledim 5600G'den şaşmadım hocam hadi hayırlı olsun kargoda Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam adınıza sevindim